Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na weekend? Polećcie jakieś fajne miejsce.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Bochni i chciałabym aby nie było to gdzieś daleko z racji małego dziecka. Tak ok 2-3 godz drogi samochodem. Zakopane odpada, Szczawnica już była. Co jeszcze jest godne polecenia?

Gość gość
Kraków, Kraków, Kraków. Jak ktoś nie był, to musi jechać. Chociaż na dwa dni. Ja byłam ostantio na weekend, zatrzymaliśmy się w http://www.hotellorenzo.pl/, który położony jest w naprawdę urokliwej okolicy. Byliśmy na Kazimierzu, ależ tam pełno takich małych knajpek. Obowiązkowo Wawel, smok, Wisła i planty. Naprawdę piękne miasto.

Gość bendek_P
Pomysł na fajny weekend? Proszę bardzo: nocleg w zamku Czocha (znany z wielu polskich filmów) i jedzenie w restauracji Zielony Piec ( www.restauracja-zielonypiec.pl ). Mnóstwo ludzi fajnych tam poznałem :) W sierpniu zamek organizuje turnieje rycerskie i inscenizacje historyczne, ogólnie sporo tam się dzieje. Wrócę jeszcze na chwilę do restauracji. Mają w niej naturalne produkty i bazują tylko na świeżym asortymencie. W drewnianej izbie można siedzieć całymi dniami, dosłownie :)

Gość gość
Roztocze- Majdan Sopocki