Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki, mam do sprzedania świetną kurtkę na zimę!!

Polecane posty

Gość gość
wchodzą ale tylko zdjęcia autorki a allegro nie smutas.gif A A Boże ale z ciebie tępota :D

W zeszłym roku w Decathlonie nie było takich kurtek w cenie 259 zł. Wiem, bo znam cały zeszłoroczny asortyment tego sklepu.

Gość gość
ja nie obrażam nikogo , a tępoty to ludzie którzy kultury nie mają :( Twój link mi wszedł ( dziękuję za niego ) a autorki u mnie nie wchodzą do tej pory

Gość gość
sprawdziłam....nie wiem skąd ta kurtka jest ale nie z decathlon

Gość gość
Autorka wrzucila zdjęcia a nie link do allegro o maj gat

Gość gość
no właśnie to pisze,że to tylko zdjęcia ale najlepiej wyzwać od tępoty

Gość gość
Okropna kurtka, wygląda jak z plastiku. Na mrozie będzie sztywna! Fuuuj :/

Gość gość
O jezu dziewczyny tez macie problem z tym skąd z jakiej firmy jest ta kurtka czy ta metka jest dla was aż tak ważna? Podejrzewam ze autorka tak se walnela Decathlon na odczepnego bo doczepiłyscie się do tego jak jakiś rzep do psiego ogona.Liczy się to czy kurtka jest dobra gatunkowo czy ciepla czy praktyczna A NIE METKA !!! Bo może być super firmowa a w praktyce okazać się złomem. Trochę więcej pokory Mamuśki

Gość gość
Ta kurtka na bank nie kosztowala 250 zl, nie ma c***a. Autorka chce zarobic na niej

Gość gość
Tak wystawiając za 80 zl na pewno na niej zarobi :D:D przeciez ona jej nie sprzedaje za 250 tylko za 80 idiotko Co za matoły tu przesiadują

Gość gość
No faktycznie idioci tu siedza. Autorka napisala ze dala za nia 250 zl zeby sie ktos nabral na okazję i kupil ją za 80 zl a tak na prawde kosztowala 40 zl w jakims kerfurze albo auchanie. I zarobi 40 zl a jak sie uda to i 110

Gość gość
Ktoras napisala ze Jackpot i Cottonfield to szmaty a ja mam mase ubran od nich i sa swietne jakosciowo. HM gorszy nieco ale to tez zalezy od kolekcji i materialow, niektore sa fantastyczne. Faktycznie ta kurtka jest okropna. Musialam to napisac

Gość gość
Tak to są szmaty tak samo jak HM czy orsay czy wiele innych wszystko produkowane jest w jednej fabryce chińskiej placicie jedynie za markę metkę itp taka prawda ale kupujcie naiwniaczki takie ciuszki widac ze musicie się w ten sposób dowartościować :) Gościu wyżej ubierasz się w Cottonfield?

Gość gość
Oho MMartha specjalistka idiotka się odezwała,patrząc po Twoich wypowiedziach to masz rzeczy gustem pewnie jak autorka :) no tak ale dla Ciebie są świetne,podobnie jak kurtka dla autorki phi phi phi

Gość gość
Boże ale ty Martusia jesteś głupia :o po co edytowałaś swoje wpisy wcześniejsze w których napisalas ze masz takie z******te ciuchy i teraz to usunelas...jaki tego cel?nieźle masz naryte w bani o kuzwa...

Gość gość
hehe martusia znów wykazała się sprytem i inteligencją!!!!!! kasować swoje wpisy?żałosne, myslisz ze tego nie widać? :D

Gość gość
Ta kurtka nie jest zimowa, to zwykla przejsciowka na zimne jesienne dni. Mam podobna, ale inny kolor.

Gość gość
MMartha Twoje wpisy to interesują mnie jak zeszłoroczny śnieg, myślisz że błyszczysz na tym forum a ciągle się kompromitujesz i zaczyna to być zabawne :) weź się za jakąś robotę bo wieje nudą :)

Gość gość
To jest konto sulimiry to mmartha

Gość gość
wcale bym się nie zdziwila gdyby to byla prawda MMartha szara gąska cycolinka :D

Gość gość
Nie jest świetna. Dosyć tandetna.

Gość gość
mi się podoba ta kurtka chętnie bym ją kupiła bo mam już jedną z tej firmy i jestem mega zadowolona są to porządne kurtki które mogą posłużyć kilka sezonów http://perso-shop.pl/home/ tutaj jest strona tej firmy maja fajne kurtki akurat teraZ jest sklep online w budowie ale uruchomią za niedługo polecam !!

Gość gość
Autorko jesli ta kurtka jest taka świetna to dlaczego jej nie zatrzymasz tylko sprzedajesz?Gdy mi się coś bardzo podoba to się tego nie pozbywam.A i jeszcze jedno,decathlon to też sieciówka:)

Gość gość
AUTORKA napisala ze jej sie znudzila i dlatego sprzedaje, czytac nie umiesz??????

Gość gość
Autorko,jakbys napisala ze oddasz darmo wszystkim tym krzykaczkom wtedy by sie podobala:)