Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki, mam do sprzedania świetną kurtkę na zimę!!

Polecane posty

Gość gość
Jezu co za różnica skąd ta kurtka? Ale skąd by nie było to ten co jest zainteresowany ma prawo zapytać o metke, tak trudno zrozumieć? I ma prawo sprawdzić i dojść po metce czy ta kurtka tyle kosztowała co autorka mówi, chociaż mi się podoba to chcę sprawdzić, by nie przepłacić

Gość gość
W lutym to juz sa zimowe wyprzedaze wiec nie sciemniaj ze 250 zl kosztowala. Pewnie kosztowala 80 i dlatego za tyle chcesz ja sprzedac. Albo zarobisz albo ci sie zwroci

Gość gość
W lutym to juz sa zimowe wyprzedaze wiec nie sciemniaj ze 250 zl kosztowala. Pewnie kosztowala 80 i dlatego za tyle chcesz ja sprzedac. Albo zarobisz albo ci sie zwroci x x Boli Cię to?? :):):) ps kurtka mi się nie podoba ale każdy ma prawo wystawiać co chce i za ile chce :)

Gość gość
tak, boli mnie to bo zwykłe kłamstwo. Przez takich ludzi ten kraj wygląda tak jak wygląda. Boli mnie ze mamy takie spoleczenstwo.

Gość gość
Boli Cie fakt ze nie stać cie nawet na uzywana kurtkę za 80 zl i wielce oburzona jesteś ze jak to ktos może sprzedawać kurtkę za 100% czy 80% swojej wartości.Prawda jest taka i juz nie ważne czy ladna czy brzydka ale fakt kurtka jest nieznoszona i niezniszczona wiec ja tez bym w takiej cenie wystawiła a nawet i drożej.Nie ma obowiązku pokazania paragonu.Wy chcielibyście wszystko za darmo biedaczki a i tak byloby cos nie tak...gosciu wiec tylko się nie rozplacz widac ze cie na byle gowno za stówkę nie stać i nie pisz ze jest inaczej.bez odbioru :)

Gość gość
Gościu 11.14 tak każdy ma prawo spróbować sprzedać za ile chce, ale druga strona też ma prawo sprawdzić metke firmę cenę po ile te kurtki były by nie przepłacić a sprzedający załóżmy że jest uczciwy informacji takiej powinien udzielić a nie rzuca się że jak się nie podoba to nie :-P

Gość gość
Przeciez na allegro jest zdjęcie tej waszej pożal się boże metki. nawet na używki z allegro was nie stać?to do lumpa idźcie tam za 2 zl za sztukę sobie kupicie taka wypasiona kurteczke ze szok Kiedyś wystawialam na tablicy pampersy tu chyba tez pisałam ze mam do sprzedania bo mi dziecko wyroslo.2 paczki 80 sztuk chciałam sprzedać za 70 zl to mi koleś napisal ze za drogo ze za 50 zl to się zastanowi...oczywiście musialabym sama pokryć koszty przesyłki pomyslaam ze go posralo i spezedalam znajomej po 80 zl co dla niej i tak bylo tanio bo w sklepie za 50 paczka kosztuje Wszystko za darmo najlepiej wam dać to byście szczęśliwe były i jeszcze wysylka na koszt sprzedającego idiotki

Gość gość
gość 12:39 nie wiem w jaki sposób na podstawie tego że napisałam że boli mnie to że ludzie się wzajemnie oszukują wywnioskowałaś ze mnie nie stać na kurtkę. Na prawdę logika taka że i einstein by sobie nie poradził.

Gość gość
To nie chodzi czy kogoś stać czy nie ale o to że każdy ma prawo sprawdzić czy ta kurtka jest tyle warta. I widać że nie :-( i ja kupuje kurtki za 300zł, tak stać mnie :-P :-P :-P kupuje też za 200używane które kosztowały 300 i nie robię problemu ale sprawdzam czy ta używana rzeczywiście kosztowała 300 i tu też mam prawo sprawdzić, takie prawo.

Gość gość
tylko tutaj jak chcesz sprawdzic czy ta kurtka jest tyle warta to od razu zarzut że cie nie stać. F**k logic

Gość gość
Tylko tutaj idiotki chca wszystko najlepiej za darmo żeby im sprzedający jeszcze dopłacil jakby autorka nie napisala ile za nią zaplacila to by nie bylo problemu a tak :) a może ja w prezencie dostała nie podobała jej się i chce sprzedać to co juz nie może jej wystawić?

Gość gość
no właśnie nie jestesmy idiotkami skoro nie dajemy sie naciąć pazernej babie. Idiotką to jesteś ty że takie coś łykasz

Gość gość
Łoooo kotku ja nic nie kupuje a przede wszystkim nie komentuje niczyjego ogłoszenia weź sobie przepatrz ogłoszenia na allegro czy tablicy jaki chlam sprzedają ludzie i za jakie pieniadze Ale tak to ty jesteś taka z******ta bo nie dałaś się nabrać jakiejś pazernej babie ktora wystawiła ogłoszenie.Dla mnie jest kretynka bo wkleila je tutaj a na allegro pewnie nikt by nie skrytykował tej kurtki bo po co ogloszenie jak ogłoszenie jedne z wielu tutaj tylko siedzą takie paszczury które oczekują wszystkiego za darmo żenada no i najważniejsze to metka jak cos nie ma metki to badziewie i chłam :D:D:D

Gość gość
a coś ty sie tak uczepiła tego że ktoś czegoś oczekuje za darmo?? porąbało cie? niczego takiego nie zauważyłam żeby to za darmo ktoś chciał, gdzie to widzisz? jeszcze bronisz jakiejś pazernej baby, pewnie też taka cwaniara jestes. Ludzie sie nabrać nie dali a ty jej bronisz.

Gość gość
wiesz teraz to życzę autorce żeby ktoś kupił tę kurtkę żeby takim bezmózgim yeti jak Ty utrzeć nosa...zrozum wstretna babo że to że Cie na nią nie stać nie znaczy że każdy jest tak samo biedny !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie podoba mi sie. Za drogo moim zdaniem. Zaznaczam ze lubie drogje porzadne rzeczy zwlaszcza buty i okrycie wierzchnie. Ta kurtka nie jest warta swojej ceny wolalabym po stokroc dolozyc tyle samo i kupic sobie jakas fajna parke.

Gość gość
na jakiej podstawie wnioskujesz że mnie nie stać? przeraża mnie twoja logika. nie daję się oszukać jakiejś pazernej babie to jest źle?

Gość gość
skąd w ogóle myśli że kogoś nie stać, że oczekuje za darmo?? oceniasz do sobie? ktoś nie chce kupić szmaty za 150 zł wartej 30 zł i się tak oburzasz?

Gość gość
tej kurtki nawet nikt licytować nie chce :-P

Gość gość
widziałyście ? autorka zmieniła zdjęcia tej kurtki, są teraz jakby prawdziwsze albo przerobione :o w nowym wydaniu nie wygląda wcale najgorzej ta kurtka tylko teraz która jej wersja była prawdziwa :o

Gość gość
wcześniej ta kurtka była oczojebna taka a teraz widać ze kolor rzeczywiście malinowy

Gość gość
Orsay ma fabryki w Polsce. Mam kilka szmatek z orsaya i na metkach "made in Poland", zreszta wolę ubranie ze zwyklej sieciowki niż z bazarku od chińczyka. Kurtka ohydna .

Gość gość
ej dziunie, wy nie rozumiecie jednego że każdy z nas ma inny gust?jednemu się podoba to innemu to, czemu wy zawsze wszystko tak zacięcie musicie krytykować, bo anonimowo?ciekawe czy wy się tak z***biście ubieracie, bo jak na razie to na ulicach widzę bardzo mało gustownie ubranych kobiet, wszystko na jedno kopyto, zero elegancji i oryginalności.Kobiet z klasą coraz mniej za to najwięcej takich krzykaczek jak wy, tylko skrytykować a same nie macie się czym pochwalić :) A ty od tych szmat z orsaya, też mi firma, wszystkie ciuchy z tej firmy są dla mnie ohydne i beznadziejne i wyobrazam sobie jakie masz stamtąd szmaty żenada matki z was takie ciekawe jaki przyklad swoim dzieciom dajecie IDIOTKI~!!!!!