Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem co jest po śmierci bo miałem śmierć kliniczną prawie

Polecane posty

Gość gość

Otóż jest korytarz, widzisz światło to sobie myślisz: "Okej, idę tam" i kiedy się tam dochodzi to jest taka budka z hot-dogami a obok niej urząd pośmiertny. Wszedłem do urzędu a oni: "Pana imię i nazwisko", ja im mówię, a oni, że "na pana czekaliśmy właśnie". I dali mi kwitek i kazali iść do windy. W windzie po włożeniu kwitka do czytnika jechało się windą, ja akurat pojechałem w dół... po wyjściu z kabiny windy ujrzałem piekło i zaraz jakiś diabeł pode mnie podleciał z widłami i powiedział, że mam przejebane i że zaraz mnie do kotła wrzucą a później będą torturować i torturować i ożywiać i torturować i tak wiecznie. Ja im, że chyba zaszła pomyła, pokazałem im kwitek a on: "Nosz kurka mol, by to chuj zajebał, za wcześnie kolo przybył, wracamy go". I wtedy sie obudziłem ze śmiertelnego snu. Od tamtej pory jestem dobrym człowiekiem i chodzę do kościoła, do tego daje na ofiarę zawsze 50 złotych, przyjmuje kolędników, w dzień święty odpoczywam i nie wzywam imienia "jego" na darmo.

Gość gość
Pitolisz. Ale tłumacz sobie jak wolisz :-)

Gość gość
mnie sie wydawało że tez byłam w takim tunelu ze światłem ,ale wróciłam ,bo ktoś tam krzyknął cos -tą cofnijcie ,ta na pózniej ..no i czekam :(

Gość gość
Dodam, że zdzierają tam za hot-dogi. 8 złotych za sztukę.

Gość gość
Ja tam w to nie wierzę.

Gość gość
uwierzysz po smierci !

Gość gość
Nie ściemniam. Poważnie pisze. Przed wypadkiem to byłem niewierzącym cwaniaczkiem, ale po, zmieniłem całe swoje życie. Lepiej nie kusić losu, ja wam radzę byście też zmienili nastawienie, bo później jest za późno i żadne tłumaczenie nie pomogą.

Gość gość
:D:D:D opowiedz to koniecznie księdzu, niech ma chłop trochę rozrywki

Gość ile wazy dusza
e tam ksiedzu, to rutyniarze lekarzowi opowiedz :P gdzies czytalem ze w momencie smierci cialo czlowieka staje sie lzejsze o kilka gramow, badania robili

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego akurat hot-dogi? :D A piekło jest i to na ziemi i nie stworzył go bóg a ludzie. Są różne piekła np. wojna ale nie taka oglądana w tv tylko ludzie którzy znajdują się w centrum. Piekło jest wtedy gdy wszystko tracisz, nic nie możesz zrobić, a musisz dalej żyć. btw nie wiedziałam, że tam jest taka biurokracja, no zupełnie jak w pupie

Gość gość
Po śmierci jedyne co jest to to że leżysz w ziemi i robale cię żrą.