Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bursztyn , a bolesne ząbkowanie?!

Polecane posty

Gość gość

Mamusie co o tym sądzicie? Czy dostępne na rynku naszyjniki i bransoletki są rzeczywiście pomocne przy bolesnym ząbkowaniu u Maluszków? Któraś z mam zakupiła coś takiego? Proszę o opinię.

Gość gość
Czemu nie? Zaszkodzić nie zaszkodzi, może pomoc a i ładnie wyglada.

Gość gość
Pomysl chwile, jak to niby mialoby dzialac? Sciema jak np homeopatia czy czerwone wstazki i przelewanie jajka na uroki, ale jak ktos wierzy w przesady to sam sie przekona ze to dziala, tak jak mu horoskop sie sprawdzi. Masz tylko ryzyko ze dziecko sie zaplacze w te korale albo zerwie sznurek i wezmie taki koralik do ust.

Gość gość
Podobno są jakieś specjalnie oszlifowane kamienie na żyłce, która się nie zrywa, ale czy w to wierzyć.. dziecko i tak wszystko wkłada do buzi więc sama taka bransoletka stwarza zagrożenie

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, gdzie zapewniam ludzie mysla Bursztyny na zabkowanie dospetpne sa wszedzie, no w Rossmanie jest to podstawowy artukuł w dziale niemowlęcym. Kupilam , uzywalam , pomaga

Tez mieszkam w DE i rzeczywiście jest w Rossmanie. Nie wiem czy pomaga bo nie stosowalam,moj syn lagodnie poki co przechodzi zabkowanie. Moze warto sprobowac ;) powodzenia

A u nas działa i sprawdza się. Nawet go nie ściągam, dziecko chodzi w nim cały czas .

Gość gość
wyjasnijcie mi na jakiej zasadzie ma to dzialac? Macie jakis link do badan naukowych, testow klinicznych? Jeszcze gdyby to byla nalewka to rozumiem. to ze w Rossmanie to sprzedaja swiadczy tylko o tym ze jest na to popyt, tak jak na czerwone wstazeczki. w homeopatie, wroza Macieja i horoskopy tez wielu ludzi wierzy.

Tak, wierzę w homeopatię :) . Wierzę też w naturalne metody leczenia i wzmacniania organizmu.

Gość gość
No własnie są jakieś naukowe dowody?! Bo ja nie moge takowych znaleźć :)