Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka organizuje swoje urodziny w moje

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka ma swoje urodziny 2 dni przed moimi. Najpierw miało być kameralne wyjście do pubu, tylko 6 osób, same dziewczyny, w weekend. Teraz nagle okazało się, że koleżanka organizuje imprezę w moje urodziny, w tygodniu. Założyła wydarzenie na fb, zaprosiła około 20 osób, z których znam tylko 4. I oczywiście, ona chciała tak skromnie i kameralnie, a teraz jest 20 osób i jeszcze tego chłopaka nie lubi, tamtej dziewczyny też nie. To po co to organizuje i ich zaprasza. Ogólnie zrobiło mi się jakoś tak nie fajnie, bo nie wiem jak mam się na tej imprezie zachować. Przecież nie będę udawać, że nie mam akurat tego dnia urodzin. No ale ludzie będą jej składać życzenia dawać prezenty, wyczuwam pewną niezręczność sytuacji. Nie wiem jak mam się zachować, żeby nie było, że ukradłam jej urodziny.

Gość gość
zorganizować swoje urodziny w inny dzień?

Gość gość
Skoro wiedziala, ze masz akurat tego dnia urodziny, to jej problem w sumie jesli uwaga skupi sie akurat na tobie.

Gość gość
Powinnas zoorganizowac urodziny wczesniej , przed jej impreza.Jesli sie nie da to pozniej , ale lepiej jakby to bylo wczesniej.

Gość gość
Zrób swoje urodziny wcześniej ;] wyprzedź ją

Gość gość
*popr.zorganizowac * - dokladnie jw.postaraj sie zrobic swoje wczesniej.

Gość gość
Akurat nie planowałam organizować nic z okazji swoich urodzin. I nadal nie wiem jak mam się zachować na tej jej imprezie...

Gość gość
A ja bym nie poszła na tą imprezę.

Gość gość
niesamowite wzruszylem sie

Moje 2 kolezanki zorganizowaly impreze w dniu moich urodzin bo to akurat byla sobota a jedna miala w piatek a druga w niedziele. Jako ze jestesmy w bardzo dobrych kontaktach ja jasno dalam do zrozumienia niektorym wspolnym znajomym ze JA NIE OBCHODZE URODZIN i ze ja tez bede tam gosciem i zeby mie czuli sie skrepowani bez prezentu dla mnie. I bylo super. Bez pretensjim jak sie niektorzy pospijali to tez mo zyczenia skladali ale ma bank to one byly w centrum zainteresowania. W dodatku one sie wykosztowaly. To byla ich impreza i juz :) urodziny bylu bardzo udane. Ale to chyba zalezy od tego jacy ludzie was otaczaja. I jasno trzeba przedstawic sytuacje. Ja powiedzialam kilku osobom a one reszcie. Nie bylo zadnych problempw czy nienaturapnego skrepowania :) pozdrawiam

Gość gość
po mnie aktualnie i tak to by spłynęło jak po kaczce, bo ja po 21 urodzinach przestałam je obchodzić - a były huczne ;) kolejne na 30. Moim zdaniem, ta twoja koleżanka uwielbia być w centrum zainteresowania i pewnie nie wie lub nie chce, ale inni ludzie też mogą obchodzić urodziny :) powiedz jej wprost co myślisz, że to jest dla ciebie nie smaczne, moim zdaniem jak się ma fajną i bardzo bliską koleżankę i do tego obie np obchodzą urodziny w ten sam dzień lub zaraz po sobie i znacie wiele wspólnych twarzy, to powinna paść propozycja wspólnej imprezy i tyle.

U mnie tez dziewczyny pytaly czy robimy razem, ale ja nie obchodzilam nigdy urodzin (oprocz 18 ) wiec powiedzialam ze to jest ich dzien :) i obylo sie bez niejasnych sytuacji. 30 za to bede obchodzic :) a to juz niedlugo :P