Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najniższa kwota według Was za jaka jedna osoba jest w stanie w UK

Polecane posty

Gość gość

Sie wyżywić (mc) plus chemia typu proszek, papier i nie jedząc przy tym najgorszych 'smieci'?

Gość gość
2 tys na miesiąc jak nie jesteście w stanie znaleźć takiej pracy to tu nie przyjeżdżajcie

Gość gość
Ja się utrzymuje z benefitów i mi spokojnie starcza na mieszkanie i dziecko,a mam niecałe 1500Ł,wiec nie gadaj,że 2 tys nie styknie

Gość gość
jak będziesz gów,no spod siebie zjadać tak jak to właśnie robisz to styknie!

Gość gość
Chodzilo o samo jedzenie I chemie

Gość gość
Co za pytanie...to zalezy ile i co jesz oraz ile razy w tygodniu robisz pranie. No proste chyba. Pudelko w miare porzadnego proszku, 1.5 kg kosztuje od 4 do 7 funtow. Powinno jednej osobie spokojnie wystarczyc na miesiac. Mi wystarcza na 3,4 miesiace (robie pranie mniej wiecej 2 razy w tygodniu plus czasem jakies reczne, ktorego nie da sie zrobic w pralce. Na jedzenie wydaje miesiecznie od 120-180 funtow. Moglabym duzo mniej, ale mam swoje przysmaki, ktore sa troche drozsze. Mysle, ze gotujac normalne obiady oraz zupy itd, mozna jesc zdrowo i zmiescic sie bez specjalnego oszczedzania w 80-100 funtach.

Gość gość
80-100 mc? Wliczając w to śniadania, cos do jedzenia do pracy, obiady, kolacje, picie (woda, soki) i chemię?????