Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia POMOCY!!

Polecane posty

Gość gość

Studiowałam na uczelni X. Zaliczyłam 2 rok z warunkiem i byłam na 3 roku.Zaszłam w ciaze musiałam przerwac studia i złożyłam podanie o urlop. Urlopu nie dostałam bo mialam warunek;/co jest głupie bo i tak był do odpracowania na roku 3. No nic po roku czasu poszłam wznowić studia i przejsc na tryb niestacjonarny. Okazało sie ze musze zaczynac od 2 roku bo mialam ten warunek;/ Zajazdy co tydzien+ zaliczenie 8 przedmiotów i egzaminów bo szli już innym programem. Jak sie dowiedziałam to stwierdziłam ze nie dam rady no i rozmawiałam z panią w dziekanacie i mówie jej ze sie przeniose do innej szkoły a ona podała mi papier o rezygnacji podpisałam dała mi dokumenty i wsio. Pojechałam do drugiej szkoły zeby wznowic studia ale nie było w formie reaktywacji a rekrutacji na 2 rok;/ (byłam tam tydzien temu i inna babka powiedziała ze spokojnie u nich moge sie reaktywowac) wiec tak zrobiłam, a na miejscu okazało sie ze jesli zrezygnowałam ze studiów to nie mam statusu studenta i nie wiaodmo czy mnie przyjma tam:( maja do mnie zadzwonic;/ i co teraz zostane z niczym? to było dzis? moze mogłabym to wszystko odkrecic ale pewnie nie:( nie wiem co robic:((

Gość gość
Jeśli studiowałaś kierunek typu pedagogika, filologia lub inne g****o to daj sobie spokój z tymi studiami. Jeśli medycyne lub dobry kierunek techniczny mozesz próbować dalej.