Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sawer20

Bezdomność...

Polecane posty

Witam! W wyniku śmierci rodziców i ich długów zostałem bez domu, i bez perspektyw ale wciaz z jednym pytaniem co dalej... Dom został zlicytowany przez komorników, bliskiej rodziny nie mam teraz jestem bez domu, znalazłem szybko pracę, obecnie zarabiam 40 zł za 10 godzin pracy przy sprzątaniu. Nie proszę Was o pieniądze, proszę jedynie jeśli macie Państwo na zbyciu pościel, firanki zasłony meble narzędzia kuchenne przyda mi sie wszystko od miesiaca wynajmuje mieszkanie jesli posiadacie Panstwo na zbyciu obuwie zimowe kurtkę zimową ciepłą męską odzież proszę również o przekazanie mi jej. Może posiadacie drogie Damy rzeczy po mężach, kochankach synach ;) Lub po prostu sprzątacie kuchnie i chcecie się pozbyć zdbędnych kubków talerzy itp. Czasem gdy robimy porządki czegoś się pozbywamy ja chętnie to przyjmę nim trafi na śmietnik . Pozdrawiam Kuba sawer20@gazeta.pl

Gość gość
nie mam syna ani meza i narzedzi tez nie:(ale podnosze ci temat:)

Gość ksiegowy z pasja
zglos sie do fundacji majacej w statucie pomoc bezdomnym :classic_cool:

Gość gość
Jaki masz rozmiar? Poprosze chlopaka cos poszuka

Zgłaszałem się do fundacji i do mopr i mops, w momencie gdy dostałem pracę, zabrano mi nawet "kartki" na obiady w momencie gdy wynająłem mieszkanie (w zasadzie pokój) ale wreszcie mozna powiedziec swoje 4 sciany ;) zabrano mi zasiłek :/ Rozmiary: M - L bluzy kurtka koszulki rozmiar buta miedzy 43 - 44 z góry dziekuje ;) Pozdrawiam

Jeszcze tylko dodam, że przed znalezieniem obecnej pracy chciałem podjąć pracę nawet w domu, znalazłem idealne ogłoszenie !! Zostałem z kredytami na 2000 tyś zł :) całe szczęście dziś się dowiedziałem , z policji że odnaleziono tego oszusta tzw. chwilówki umożyły postępowania windykacyjne :) napisałem to tylko po to bo radość z tego powodu mnie rozpiera :-)))))))))))

Gość gość
Przykro mi bardzo, ale zastanawia mnie jedno , mieszkanie ok zlicytowane ale lacznie z Twoja odzieza, firankami , takimi rzeczami??

Gość gość
ktos kredyt wziol na ciebie ?

Nie - odzież, naturalnie zabrałem, niestety nie udało mi sie juz odzyskac rzeczy typu pralka, lodówka, tv, mikrofalówka po prostu to zostawilem w domu ponieważ tez poszło pod młotek natomiast zmiany poscieli zasłony firanki nie mialem gdzie tego fizycznie zabrac. Moje ubrania niestety juz są lekko za duze ze 115 kg spadłem na 82 kg spodnie po prostu ze mnie spadają :/ Tak wzieto na mnie kredyt chwilówkowy w momencie gdy bylem jeszcze zameldowany w domu rodzinnym.

Gość gość
a na jaki adres wyslac ?