Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xoxo666

Swędzenie po stosunku u niej i u niego

Polecane posty

Witam, mam problem. Od jakiegoś czasu po stosunku z moim partnerem odczuwamy silne swędzenie, które trwa kilka dni. U mnie i u niego pojawia się zaczerwienienie. Byłam u ginekologa, cytologię mam ok. Żadnej grzybicy, czy coś. Nie używamy prezerwatyw, stosunek jest przerywany, nie mam kontaktu ze spermą. Dolegliwości są nie do wytrzymania, ratunku!

Gość melisa12
może to jakaś infekcja? hmmm, a jego również picze? Wiesz co, może po stosunku umyj się płynem do higieny intymnej, który łagodzi stany zapalne oraz przyspiesza gojenie się mikrourazów Lacibios Femina . Nie zaszkodzi również zastosować kurację probiotykiem. I mimo wszystko zastawiłabym się nad powtórzeniem badań.

Gość gość
albo grzybica której lekarz nie zdiagnozował albo jesteś na coś uczulona np. żel intymny piszesz że nie używasz prezerwatywy a jednocześnie twierdzisz że nie było kontaktu ze spermą....a płyn przedejakulacyjny to niby co ? infekcja bakteryjna lub grzybicza, obstawiam tą drugą skoro partner też ma objawy

Chodziło mi bardziej, że nie jestem uczulona na spermę. Zeli intymnych nie używamy. A do higieny intymnej stosuję cały czas, zawsze ten sam. Wydaję mi się, że gdyby to była grzybica, to skutki odczuwalibyśmy cały czas, prawda? A nie tylko po "połączeniu". Po 2-3 dniach przechodzi. I mamy takie same objawy (zaczerwienienie i pieczenie).

Gość gość
to moze niech twoj facet tez sie przebada

Gość gość
on też powinien się przebadać, na świąd pomaga smarowanie provag żelem, mężczyzna też może go stosować, ale u was dobrze byłoby znać przyczynę problemu, skoro to nie grzybica, może jakiś żel pod prysznic wysuszający czy perfumowany albo mydło was uczula, po stosunku umyj się i posmaruj provag żelem, powinno pomóc

Gość gość
góóównak srelem, debilna spamerska dziwwko :o

Gość gość
czyli jesteście uczuleni na siebie:) a tak poważnie to jakie robiłaś, bo chyba oboje powinniście sobie zrobić wymaz i posiew w kierunku bakterii i grzybów.Wiem że lekarz stwierdził że to nie grzybica, no ale jakoś musisz szukać przyczyny. Chyba odstawiłabym wszelką chemię na rzecz szarego mydła-u Was oboje,możesz też zastosować przez tydzień lactovaginal, a przy objawach możecie posmarować się clotrimazolum. I może właśnie zacznijcie stosować prezerwatywy że porównać czy też będą takie objawy...