Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka kupuje ciuchy i dzinsy w tesco w f and f masakra

Polecane posty

Gość gość

normalnie wioska...idzie na zakupy spozywcze a kupuje jeszcze ciuchy w tesco do tego..:) i to takie syfy produkowane w bangladeszu itd...

Gość gość
Nawet nie splunąłbym na dziewczynę, która ocenia innych po ciuchach. Jak kobieta jest skromnie ubrana to prędzej zwróci moją uwagę niż wyuzdana kretynka z "niebanalnym" gustem, wkładająca więcej wysiłku w swój wygląd niż rozwój intelektualny.

Gość gość
Hahah niezle prowo ale niestety swiat nosi takich idiotów co to widzą tylko metki i marki. Kupuje ubrania w TESCO ale też w bardzo drogich sklepach. Powiedz mi dziecko jak mnie ocenisz jeżeli założe spodnie z Tesco za 50 zl i do tego bluzeczke z drogiego sklepu za 450 zł. Zapewne zgłupiejesz bo nie będziesz wiedziała czy mnie oceniać po spodniach czy po bluzce :)

Gość gość
Ty brzydzisz się ciuchami z f&f,to gdzie ty kupujesz ubrania ?

Gość gość
gość dziś hahah dobre 🖐️

Gość gość
A wszystkie ciuchy są produkowane w bangladeszu, chinach czy indonezji itd.. Wszystko jedno gdzie kupisz

Gość gość
brzydzisz się ciuchami f&f,to ty gdzie się ubierasz ?

Gość gość
dobre z tą bluzką , nie wspominaj nawet o innych dodatkach jak torba , zegarek buty , bo się autorka zawiesi od myślenia i restart systemu nawet nie pomoże :D

Gość gość
ja ubieram sie w zarze i innych tego typu sklepach...czyli mango i zara a nie f&f

Gość gość
Przecież to w większości taka sama jakość albo gorsza od tych z f&f. Ja w tesco kupuje te zwykłe topy bo są po 15 - 25 zł a nie za 40 i nie są szmatami. Mam parę i ani nie prześwitują (nawet białe) ani nie tracą kształtu, ani się nie spierają.

Chyba to prowo do dyskusji:) Akurat ciuchy indyjskie, to najlepsza , prawdziwa bawełna. W odróznieniu od tej pseudobawełny chińskiej. Oo, zdarza mi siè nie raz i dwa, ubrac siè za 444zl:). 400zl buty, 40-spódniczka i 4- jakas fikusna koszulka z ciucharni. Akurat ff to dobra, sprawdzona marka . Dlatego piszè prowo, bo chyba nie jestes Autorko tak ciasna w poglądach, by nie dopuscic do głowy takiego sposobu zakupów- spozywka, i parè łaszków przy okazji. Ciuch dobry, a czas zaoszczèdzony.

Gość gość
te wszystkie sklepy h&m, mango, zara f&f to jedno i to samo, tyle ze osoba inteligentna nie wyda kilkaset zł na ciuch który moze kupic kilka razy taniej

Gość gość
Straszne to straszne .To się w głowie nie mieści .

Gość gość
pzecież ciuchy ff są nieraz droższe odtych z galerii xD pewnie sama nie kupujesz za tyle hajsu xD

Gość gość
Oglądałam program o firmie Zara,to jest największy wyzyskiwacz,pracują tam firmy podwykonawcze,głównie zatrudniają dzieci,nastolatki w tragicznych warunkach.Nie pamiętam na jakim kanale,program robiony ukrytą kamerą,może odszukam.

Gość gość
Ja się może wypowiem jako facet, bo chciałbym coś dodać od siebie na ten temat. Kupuję przeważnie normalne ubrania w C.&.A, cro/ppie, res/erve.dzie itd...czasami jestem w centrum handlowym i koło C&A jest Vistula, gdzie każdy ciuch kosztuje po 1000 zeta i wiecie co? Może się nie znam na modzie i ubraniach, ale w tej Vistuli, gdy tam zaglądam, nie widzę ani jednej interesującej, ładnie wyglądającej rzeczy, wszystko wygląda po prostu paskudnie i żałośnie. Co do stroju kobiet...mogę powiedzieć tyle... Jestem studentem i na uczelni widuję mnóstwo dziewczyn, oraz znam ich całkiem sporo, często chodzą pięknie, modnie ubrane w super ciuchy, wysokie buty, są po prostu idealne z wyglądu i jako, że jestem chyba dosyć atrakcyjny to często się do mnie uśmiechają, zagadują i patrzą na mnie, czasem nawet jakaś wyciągnie mój numer od moich znajomych i wiecie co? Ignoruję je, ale ostatnio zauważyłem dziewczynę, która siedziała sobie przy stole niedaleko mnie w holu i miała na sobie zwykłą bluzę, zwykłe sportowe buty i jeansy, oraz była bez makijażu, całkiem ładna, siedziała sobie sama i czytała książkę. Podszedłem do niej i zagadałem. Nie pomyliłem się... Zaś z doświadczenia wiem, że te najlepiej ubrane dziewczyny są przeważnie nic nie warte i nie do wytrzymania.

Gość gość
a są tam jakieś fajne spódnice?

Gość gość
ten temat,to chyba prowokacja zakompleksionej osoby,która tam się ubiera i oczekuje co ludzie powiedzą na temat tych ubrań.

Gość gość
przeciez ciuchy ff są fajne i nie wcale nie takiej złej jakosci

Gość gość
F&F maja ciuchy bardzo dobrej jakosci, po praniu utrzymuje se kolor, kształt, nie mechaci sie. polecam :)

Gość Klient1
Tesco Wielicka Krakow jak robic zakupy w takim patologicznym syfie. Laza po sklepie jakies dupki i klna. Personel nie zwraca im uwagi. SYF.

Gość gość
Nawet nie splunąłbym na dziewczynę, która ocenia innych po ciuchach. Jak kobieta jest skromnie ubrana to prędzej zwróci moją uwagę niż wyuzdana kretynka z "niebanalnym" gustem, wkładająca więcej wysiłku w swój wygląd niż rozwój intelektualny. Można dbać o swój rozwój intelektualny i nie wygladać jak dziadówa :)

Gość gość
A ja chodzę po lumpekasach. Nawet nie wiecie ile mam w domu oryginalnych ciuchów kupionych po 2zl w lumpku. Można? Można :)

Gość gość
Wieśniaki z was

Gość gość
gość wczoraj ludzie ze wsi w dzisiejszych czasach mają 10razy lepsze życie i jego standard niż my w mieście , znam rolnika który ma maszynę droższą niż mój cały dom :) , przejedź sobie przez wieś i popatrz jak żyją fajnie domy odpicowane a przed posesją z 4 auta jak nie lepiej . Szkoda że się na wsi nie urodziłam jak bym miała możliwość to od razu bym tam zwiała .

Gość gość
Stary temat a autorka i tak pewnie niezmądrzała. Jeśli jednak,debilko jakimś cudem to przeczytasz to wiedz,że w takim tesco będzie lepsza jakość niż w twoich galeryjkach handlowych i butikach. Gdzie produkuje swoje szmaty zara, h&m, mohito itd? Chiny i Bangladesz, a króluje najnędzniejszy materiałów czyli poliester. Przeszłam się wczoraj po galerii i myslałam ze padnę jak zobaczyłam ramoneskę za 200zł wykonaną z ropy naftowej. Dołożę 30 zł i mam skórzaną w Llidlu od Heidi Klum;-D leppiej udać się do eleganckiego lumpeksu i tam coś kupić za grosze. Tam te szmaty kosztują tyle ile naprawde są warte.

Gość gość
Mieszkam za granica i tez lubie FF ;)

Gość Klient12
Jak mozna pracowac w tym syfie patologicznym. Tesco Wielicka Krakow.

Gość gość
Ja kupiłam jeansy projektu Heidi Klum w Lidlu. Cena 49 zł. Fajny fason, dobre szycie . Zrobiłam to pierwszy raz i uważam, że spodnie te nie odbiegają od oferty za 130 i wyżej zł.