Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam rzucic palenie

Polecane posty

Gość gość

prosze o porady osoby ktore sie z tym uporaly, jaki jest najskuteczniejszy sposob. dodam ze jestem ciezkim przypadkiem i do tej pory zadne proby sie nie powiodly. pale nieprzerwanie od 12 lat, nawet ciaza nie powstrzymala mnie zeby nie popalac. bardzo sie tego wstydze, ale uzaleznienie bylo silniejsze ode mnie:(

Gość gość
'kup sobie nicorette spray, tak na początek.. Ja dzięki temu zredukowalam palenie z 24 na 5 dziennie, czasami wystarczal sam spray, powodzenia

Gość marek krupski
Tylko Desmoxan ci pomoże.

Gość gość
Moja mama dostała uczulenia od tych tabletek

Gość gość
slyszalam o tym desmoksanie ze faktycznie pomaga, juz kilka moich znajomych rzucilo. ja mam w domu tabex, ale nie pomogl poki co :(

Gość gość
Ja palilem 60 lat. W maju 2013 poddalem sie zabiegowi biorezonansem i juz 16,5 miesiecy nie pale. Zaoszczedzilem juz 7.000,- zl. Akupunktura i hypnoza nie poskutkowalo. Odradzam od uzywania pigulek, moj znajomy zniszczyl watrobe.

Gość gość
Ja rzuciłam palenie dzięki dr Siergieja. Wystarczyły 4 seanse z psychoenergetycznym kodowaniem i po całej terapii nie myślałam o papierosach ani przez chwilę.

Gość gość
Jesli tabex nie pomógł to desmoxanu nie kupuj. Maja ten sam skład. Ja kiefys rzucslam z pladtrami, ale tylko pol roku wytrzymalam, teraz biore desmoxan... 7 dzien. Wczoraj bul pierwszy bez zadnego papierosa. Jest niezle, tabletki nie rzuca za ciebie ale duzo pomagaja.

Gość gość
Przejdź na e-papieros i stopniowo zmniejszaj dawkę nikotyny, mój mąż tak rzucił po 20 latach palenia!