Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszny i zarazem żałosny mail

Polecane posty

Gość gość

Dostałem takiego maila, próbując wysłać paczkę kurierem do klienta (poinformowałem go najpierw, że wyślę kurierem) Cytuje ""Witam. Po co te kombinacje?? Nie rozumiem chyba po to aby przedłużyć wysyłkę i zrobić mi na złość????. Zaakceptowałem przesyłkę pocztową i takową oczekuje! Kurier przyjeżdża w godzinach pracy i to tylko problem bo ja pracuję i nie ma mnie w domu a kurier dostarcza przesyłkę pod adres gdzie mnie nie ma - może zostawić paczkę w oddziale do odbioru na drugim końcu Krakowa a to nie "psia wólka" ale duże miasto i dymać po paczkę na drugi koniec to 3 godziny w korkach i 30 zł kosztów paliwa więc jakie ułatwienie???? Zwykła złośliwość!!! A poczta jest do godziny 20 i 200 metrów od domu więc sobie odbiorę kiedy chcę robiąc wieczorny spacerek. Proszę wysłać poczta to dla mnie opcja ok - jak Pan w opcjach napisał - jak chce mi Pan robić na złość to będę musiał wystawić negatywa za tą transakcję. Jak kurier paczki nie dostarczy to wróci proszę wysłać potem poczta jak było w aukcji. PS. Nie rozumiem jak można być takim sk... i tylko drugiemu dołożyć jak już zapłacił to mam go w d***e. Zrobię mu na złość. Niech zrozumie,że życie nie jest łatwe. "

Gość gość
Facet chce pocztą, to wyślij pocztą. Jaki masz problem tłuku?

Gość gość
Wysłałem pocztą tłuku, ale się mógł napisać że woli pocztą a nie walić takiego zdesperowanego maila

>>>Wysłałem pocztą tłuku, ale się mógł napisać że woli pocztą a nie walić takiego zdesperowanego maila<<< >>>...Zaakceptowałem przesyłkę pocztową i takową oczekuje!...<<< Faktycznie :D: tłuk tłukiem się urodził i nie ma szans, by to sam zauważył :D :D :D.

Gość gość
Aleś, autorze, posrany.

Gość gprsdana
musial wyslac "zdesperowanego" maila, bos nie zrozumial prostej, jak sam oczekiwales, opcji,ktora odwiorca zaznaczyl po transakcji "przesylka pocztowa" matole, musial ci lopatologicznie wyjasnic

Gość gość
autor topiku to cymbal gosc mial racje autorowi topiku nalezy sie chomik w du/pe

Gość gość
Ej! No nie obrażaj chomików! ;)