Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 latkowie skatowali malzenstwo

Polecane posty

Gość gość

Pani zwrocila im uwagę by byli ciszej a oni ja pobili i jej męża!!!! Matkoooo co za dzicz....sorry ale ja bym takich powystrzelala od razu nic z nich dobrego nie będzie!!! Matko starsi ludzie trafili do szpitala....wstyd mi za Polaków. Widocznie mój pomyśl by spuscic bombkę na Putina dzichadzistow i więzienia nie byłby takim zlym pomysłem.

Gość gość
a gdzie to się stało?

Gość gość
W Warszawie. W srodmiesciu

Gość gość
Powinni takich do kamieniolomow zatrudnic dawac pomyje do zarcia i batem lać do pierwszej krwi, za cwaniactwo.

Gość gość
I roboty społeczne a nie cieple łóżeczko w wiezeniu.

Gość gość
gościu z 15. 20 --- oni zakłócali porządek. To każdy może robić co chce i gdzie chce i nawet nic powiedzieć nie można. A gdyby Tobie wrzeszczeli pod drzwiami?

Gość gość
Słucham?"ta pani byla gospodynią domu bylo ponciszy nocnej inmiala 100% prawa zwrociic uwagę?// słucham??? Twoim zdaniem ktokolwiek ma prawo pobić inna osobe???/ chyba ciebie do kamieniolomow twz mozna by bylo wyslac

Gość gość
Matko ludzie nie umieją zapanować nad agresja?! To do psychiatryka po leki uspokajające!

Gość gość
Trafisz psi huju na tagiego tepaka jak ty z wiekszą agresja . Mam nadzieje ze ryj ci tak skopie ze zmadrzejasz. A wogule chetnie na poligonie bym cie spotkal i F1 w d**e bym ci wkopal. Gowno mnie opchodzi ze cos tam ci sie niepodoba. Na debila jest jeden sposob potraktowac go tak jak on kogos.

Gość gość
To jest efekt wychowania bezstresowego, zakazu bicia w szkołach i zabrania pałek milicjantom. Za komuny, panie, tego nie było.....

Gość gość
Pewnie swoich rodziców tez leja

Gość xgość
gość dziś - jak są w stanie skatować za otworzenie ust w ich kierunku to równie dobrze są w stanie skopać kogoś niewinnego. Dla mnie tu nie ma usprawiedliwienia. Bydle i tyle. Przyznam jednak, że starsi ludzie niepotrzebnie wtrącają się i robią głupie uwagi w stronę młodszych (np. jadąc mpk) i nie raz zdarzyło mi się w potyczkę słowną wejść z taką panią świętoje bliwą, obrończynię miejsc siedzących, gdzie racji często nie mają.

Gość gość
Za moich czasów, panie, jak taki gnój krzywo spojrzał na nauczyciela, to dostał w ryj, aż mu sie łeb dwa razy wkoło szyi obrócił. Jak darł morde na ulicy, to przyszedł milicjant, wyjął pałe, dop/ier/dolił, tak że przez tydzień sie wysrać nie mógł i był spokój. Nie to co tera, panie....

Gość gość
No wiadomo ze wielu ludzi jest wkurzających ale to nie powód by ich bic. Mnie wkurza sąsiad to znaczy ze mam go napaść przed klatka?

Gość gość
"opchodzi" buhahahahah k******** leże

Gość gość
Tak, tak... Panie i panowie pedagodzy, psycholodzy, socjolodzy i inne popaprańce. Zabroniliście wychowywać dzieci i młodzież przy pomocy kija - to sami bedziecie bici po pustych łbach waszych.

Gość gość
gościu z 15. 20 --- oni zakłócali porządek. To każdy może robić co chce i gdzie chce i nawet nic powiedzieć nie można. A gdyby Tobie wrzeszczeli pod drzwiami? Xxx To bym mial pecha. Tak uwazam,ze kazdy ma prawo robic co chce bo decyduje za siebie i tylko on decyduje. A jakich dokona wyborow to jego sprawa i jak bedzie sie zachowywal. I rowniez jak pisalem uwazam,ze nikt nie ma mandatu na pouczanie i zwracanie uwagi,zwlaszcza obcy. A Wy to juz w ogole przychlasty jestescie niektorzy:-D Wyrazam swoja opinie a Wy myslicie,ze tez leje ludzi buahaha:-D

Gość gość
No nie wiem czy to wina psychologów i pedagogów. To ich uprawnienia zostały ograniczone przez Zachodnią szkole szacunku. Rodzice tez maja problem do nauczycieli ze sie czepiają biednych miłych nastolatków. Wina parlamentu i reform. Serio jako pedagog wolaabym moc zwrócić uwagę bez komisji dyscyplinarnej.

Gość gość
15 39. Masz racje ktos na twoich oczach okrada dziecko, katuje psa, rysuje komus moze tobie samochod a ty stoisz i mówisz faktycznie ma do tego prawo. Jego sprawa. ......moim zdaniem powinniśmy przestać udawać ze nie widzimy zla

Gość gość
gość dziś Za moich czasów, panie, jak taki gnój krzywo spojrzał na nauczyciela, to dostał w ryj, aż mu sie łeb dwa razy wkoło szyi obrócił. Jak darł morde na ulicy, to przyszedł milicjant, wyjął pałe, dop/ier/dolił, tak że przez tydzień sie wysrać nie mógł i był spokój. Nie to co tera, panie.... Xxxx To przykre te Twoje czasy i widze,ze jak wiekszosc pokomunistow:-D. Jeszcze nie zrozumiales,ze juz minely:-P. A to co w nich bylo ma i madrosci z nich wziete niestety nijak sie maja do dzisiejszych czasow.

Gość gość
Rodzice tych dzieciaków dali plamę. Wasze dzieci też takie będą jak będziecie je wychowywać bezstresowo.

Gość gość
gość dziś 15 39. Masz racje ktos na twoich oczach okrada dziecko, katuje psa, rysuje komus moze tobie samochod a ty stoisz i mówisz faktycznie ma do tego prawo. Jego sprawa. ......moim zdaniem powinniśmy przestać udawać ze nie widzimy zla Xxx Oczywiscie,ze ma prawo,moze nawet zabijac przechodniow jak ma taki kaprys,musi sie liczyc tylko z tym,ze czekaja go konsekwencje. Nikt ani nic nie ogranicza czlowieka jedynie obawa przed karą lub moralnosc ale jesli ktos sie kary nie boi a moralosc dla niego to mrzonki to czego ma sie obawiac? Robi co chce

Gość gość
15 48. No ale jak nikt nie zareaguje to kary ten zwyrodnialec nie poniesie. Jak nie zglosza go na policje, jak policja to oleje, jak w prawie nie napiszą.. To nie zostanie ukarany Żeby byla kara musi byc reakcja kogokolwiek

Gość gość
Nie ma po co usuwac i tak pamietam :-P No oczywiscie idioci ale..... Kto tym staruchom dal prawo zwracania uwagi? Odzywania sie do nich? Nie znaja sie,swoje zdanie niech zachowaja dla siebie. Za zwracanie uwagi mozna dostac noz pod zebro wiec niech sie ciesza,ze mordy tylko im obili. Ja tez nie lubie jak ktos mi zwraca uwage, nos w swoje sprawy. Nie bije takich delikwentow ale swoje powiem. Zajmujcie sie ludzie soba a nie innymi i sie nie wtracajcie bo coraz wiecej osob reaguje na to agresja.

Gość gość
gość dziś 15 48. No ale jak nikt nie zareaguje to kary ten zwyrodnialec nie poniesie. Jak nie zglosza go na policje, jak policja to oleje, jak w prawie nie napiszą.. To nie zostanie ukarany Żeby byla kara musi byc reakcja kogokolwiek Xxx Do reagowania masz odpowiednie sluzby. Ty chcesz reagowac? Prosze bardzo ale tez musisz liczyc sie z tym,ze dostaniesz w leb :-D

Gość gość
15 53 a myślałam ze ludzie to zwierzęta na wyższym poziomie rozwoju niż wilki hieny o tygrysy i powinni opanować agresje. Ale widocznie sie myle i nie kazdy jest wstanie wejść w piramidzie Maslowa powyżej potrzeb fizjologicznych.

Gość gość
sie ciszą staruchy pomarszczone, że ziom ich nie zabił . nic takiego im nie zrobił a szczerbate ryje drą zaraz

Gość gość
15 54. No tak a ja myslowo przesle wiadomość do policji by zareagowala. Jak ktos robi imprezę w bloku i mi za głośno to wole sam pójść do nich i poprosić ich by bylo ciszej niż od razu dzwonic na policje

Gość gość
53 a myślałam ze ludzie to zwierzęta na wyższym poziomie rozwoju niż wilki hieny o tygrysy i powinni opanować agresje. Ale widocznie sie myle i nie kazdy jest wstanie wejść w piramidzie Maslowa powyżej potrzeb fizjologicznych. Xxx No powiedzmy,ze wiekszosc tak ale nie wszyscy. Skad mordercy,g****iciele,pedofile? Nie wiesz komu zwracasz uwage wiec jesli nie zwrocisz to a) nie narazasz sie na obicie geby b) co wazniejsze nie wtracasz sie w nieswoje sprawy. Oczywiscie w skrajnych przypadkach jezeli kogos to obejdzie moze zareagowac i np stanac w obronie ale chyba piszemy tu o typowym zwracaniu uwagi na nieodpowiednie zachowanie. Pomijam kwestie co jest a co nie jest i dla kogo odpowiednim zachowaniem