Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z prostytutka?

Polecane posty

Gość gość

Jako ze seks normalny mi sie znudzil i juz moja byla mi nie wystarczala chcialbym sie wybrac na pslowiowe d******* Jak to w praktyce wyglada? Dzwonie sobie do laski z roksy umawiam sie na spotkanie i normalnie przyjezdzam sobie pobzykac? Placi sie przed stosunkiem czy po? Tylko bez komentarzy po co ci to itd . Chcialbym odpowiedzi tylko panow ktorzy byli na d****ach i sa ogarnieci w temacie.

Gość gość
wyglada to tak , ze wiekszosc ogłoszeń to ściema .. DZwonisz , umawiasz się z laską ze zdjęcia , a otwiera ci 90 kilogramowy tucznik

Gość gość
DZwonisz , umawiasz się ze szczupłą laską ze zdjęcia , a otwiera ci 90 kilogramowy tucznik

Gość gość
Jesteś jednym wielkim chamem który nie ma ani grosza szacunku do kobiet. Poza tym co z Ciebie za facet który pyta o coś takiego na w sumie portalu dla kobiet... Mam nadzieje ze ta dziewczyna zarazi Cie czymś. Super na prawdę uczucie wiedzieć że przed Tobą w jej wielką p* * * * wchodziło ze 20klientów w tym dniu, gdzie tu przyjemność. Jakbyś nie mógł znaleźć sobie dziewczynę nie tylko do sexu a czegoś więcej. PUSTAK

Gość gość
najstarszy zawód swiata . ilu facetów było przynajmniej raz w życiu u prostytutki ?

Gość gość
Nie przesadzaj.Dzwonisz .Przyjeżdżasz dziewczyna mówi ci co zrobi i za ile .Potem prysznic , guma i jazda .

Gość gość
kręgosłup moralny każdy ma swój nie nie ma co tu nikogo pouczać, ale bardziej należy się martwić o zdrowie korzystając z takich okazji.

Gość gość
Do gość z 17.08 .nie przesadzaj z tym brakiem szacunku

Gość gość
Niech go zarazi. Obrzydliwi jesteście faceci.

Gość gość początkujący
zawsze się rżnie w gumie? czy warto takiej wspominać że jest się prawiczkiem?

Gość prawictwo pospolite 125
nie byłem i sie nie wybieram , ale wiem , że większosc bierze 150 zł na godzine za spotkanie.. Słyszałem też , że niektórzy chodza do masażystek , które wykonują m.in. masaze nagim ciałem TAO czy jakos tak sie to nazywa..

Gość gość
Do gościa z 17.12 Nie przesadzam. Kobieta to kobieta co by nie robiła to nie nazywa się ją d* * * * * * może nie ma wyjścia i ma problemy i musi tak zarabiać to po pierwsze , po drugie znudziła mu się jego maszynka do sexu ( była dziewczyna ) i chce coś nowego no proszę Cię tu widać ewidentny brak szacunku mimo że jego matka to tez kobieta i choć ze względu na nią powinien szanować kobiety. My nie jesteśmy tylko maszynkami by zaspokoić Wasze pa* * .

Gość gość
Prostytutka tak zarabia pieniądze .To bardzo pożyteczny zawód .Proszę trochę szacunku do prostytutek !

Gość prawictwo pospolite 125
150 zł za godzine ,? Za tyle mam 50 piw ( każde po 3 zł ) Oczywiscie nie pije alkoholu - ostatnio piłem piwo 3 lata temu , ale wolałbym 50 piw niz jedną wizyte .. za 50 piw mozna sie lepiej zabawić niz prostytutką .

Gość gość
podobno co drugi mężczyzna przynajmniej raz w życiu był u prostytutki

Gość gośćl
Ja tez sie od tego bronilem, ale ostatnio coraz czesciej mysle o wizycie u pani lekkich obyczajow. Nie moge znalezc dziewczyny, a jak kazdy zdrowy facet - mam tez swoje potrzeby.

Gość gość
w********ac z damskiej kafe

Gość gość
czy warto pierwszy raz z prostytutką?

Gość gość
Ja tam lubię dziffki .Glowa je nie boli .Można piwkiem capic i zadowolone .