Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna obraziła się za to że coś mi się przyśniło!

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą już 4 lata i kilka dni temu miałem sen w którym mam z nią dzieci i jesteśmy małżeństwem. Byłem w tym śnie taki szczęśliwy bo już kiedyś o tym myślałem i postanowiłem że to zrobię. Wczoraj była okazja bo kilka lat temu właśnie w tych dniach się spotkaliśmy pierwszy raz. Uklękłam przed nią i powiedziałem że że chciałbym żeby została moją żoną,zgodziła się, była szczęśliwa. Zapytała dlaczego a ja odpowiedziałem że wiem że ona jest ta jedyną. Niestety po chwili ja powiedziałem że mi się przyśniło to jak jesteśmy razem i mamy dzieci i bardzo tego chciałem spróbować. Wtedy się zaczęło... "Wymyśliłeś to sobie bo się tobie coś przyśniło?","to nie jest twoja przemyślana decyzja!?","co ty odp*****lasz, jesteś nienormalny,a gdyby się tobie nie przyśniło to nigdy byś mi się nie oświadczył". Odprowadziłem do domu ale nie dałem rady nic przetłumaczyć. Teraz ona napisała że musi przemyśleć sens naszego związku... Ona ma 27lat a ja nie ogarniam problemu, myślałem że będzie miło jak jej to powiem a okazuje się że znowu robi aferę.

Gość gość
Jaką durna sucz :)

Gość gość
Ona nie jest durna, mamy wiele wspólnych tematow a ona świetną pracę.

Ja ją trochę rozumiem. "a gdyby się tobie nie przyśniło to nigdy byś mi się nie oświadczył". Myślę, że te słowa powinny Ci wszystko wytłumaczyć ;) "Byłem w tym śnie taki szczęśliwy" - A na co dzień z nią nie jesteś taki szczęśliwy ? Naprawdę potrzebowałeś snu, żeby sobie to uświadomić ? Tak czy inaczej....wyluzuj. złość jej przejdzie.

Gość gość
No ale to jest męczące bo ona po każdym moim słowie analizuje to 1000 razy i szuka podtekstów. Czasami dostaje szału bo powiem coś nie tak jak ona by chciała. Najgorsze jest to ze to jej jedyna cechą która mi w niej przeszkadza i jednocześnie bardzo dokuczliwa.

Gość gośćka
Wiesz czemu tak jest? Bo ona czeka na poważny krok aż jej się oświadczysz, bo ma dosyc bycia dziewczyną po 4 latach w wieku 27 lat, dlatego !

Gość gość
klasyczny efekt gender! i innych aspektów tego p************o dzisiejszego świata