Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto mieszka nie dalej niż 1km od brzegu morza ???

Polecane posty

Gość gość
ja mieszkam w karwi (władysławowo) do plaży mam około 200 m tylko przechodze przez ulice kawałek lasu i plaża ;)

Gość gość
Mogę do Ciebie przyjechać na miesiąc?

Gość gość
czy wieje od morza? jakie sa minusy...? gratuluje fajne miejsce-wynajmujesz pokoje na noclegi/-pytam powaznie...

Gość gość
ja mieszkam ok 20 metrow od brzegu oceanu

Gość gość
no jasne wynajmuje letniskowe domki od tamtego roku (all -inclusive) w lato brałam 350 zł jeśli chcecie dam wam teraz za 200 :)

Gość gość
minusy są takie że w sezonie (czerwiec-wrzesień) jest tu bradzo tłoczno i mam ogromny kredyt i czasem jesienią wieje śilny wiatr jednak jak decydowałam sie na kupno obiektu sie cieszyłam że będe mogła codziennie chodzić na plaże i oglądać może o każdej porze roku jednak teraz sporadycznie zaglądam na plaże

Gość gość
Podnosze temat . Tez jestem ciekawa czy wieje od morza/ oceanu ?Czy zima jest tam zimno ? Czy jest wilgoc ? itp.

Gość gość
Gosc 20:09 czyli w tym momencie juz cie nie jara lokalizacja ? Czy zamienilabyc to mieszkanie (dom) na inne w glebi ladu lub czy na dzien dzisiejszy zmienilabys lokalizacje i zalujesz, ze mieszkasz przy morzu ?

Gość gość
nie, nie żałuje tej decyzji mam wszystko czego pragnęłam w życiu i jestem puki co szczęśliwa zobaczymy jak to będzie ,nie o to chodzi że mnie nie jara po prostu brak czasy powoduje że nie chodze zbyt często na plaże ,lubie sobie czasem pospacerować nad brzegiem morza i posłuchać tego szumu wtedy sie uspokajam i wyciszam oczywaiscie w sezonie tej możliwości nie mam

Gość gość
o kurcze ja też uwielbiam spacery nad brzegiem morza jednak za często nie jeżdże(1-2 razy w roku) ze względu na to że mieszkam w bielsko-białej