Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złosnikus

Poskromienie Złosnika i wiecznego Buntownika temat dla Odważnych kobiet

Polecane posty

Gość Złosnikus

mhm ktos tu napisal ze milosc goni tych którzy przed nia uciekaja wiekszych bzdur nie czytalem ja nie szukam milosci wole Ubijac majonez ... nie szukam miloci nie uciekam nawet przed bo nic ani nikt mi sie nie podoba te wszystkie single i singielki :) totalna bzdura skoro sie bzykasz z kim tylko popadnie to logiczne że nie nadajesz sie do zwiazku tylko do burdelu dlaczego wiec mialbym nazywac ludzi singlami wole okreslenie frywolnymi panienkami ****awymi lubiaca dobra zabawe a o facetach powiedzialbym cienkie wacki :)

Gość gość
single singielki to moralne wszy !!!

Gość gość
Ja czytałam "Poskromienie Złośnicy" wiec wiem jak zajmować sie takimi buntowniczymi osobnikami..Kilka dni głodu każdego pokory nauczy ;)

Gość złosnikus
o dziwo sa to osoby wierzace chodzace do kosciola a zgodnia z nauka kosciola Boga wspolzycie powinno odbywac sie po slubie no cóz moge powiedziec nieznajomosc prawa Bibli szkodzi

Gość Złosnikus
nie ma takiej kobiety ktora by mnie ujarzmila albo poskromila albo sprawila zebym zawital do jej portu bo brzydzie sie takich miejsc do których mógl kazdy zawijac albo jeszcze cos gorszego zasadzac swoja torpede

Nie wiem o co Ci chodzi? Wg mnie miłość jest przereklamowana i zakłamana, lepiej być samemu i spać sobie z kim się chce i kiedy chce niż męczyć we dwójkę, tylko dlatego że kiedyś ktoś tak wymyślił i narzucił innym, że niby to najlepszy sposob, hmmm.

Gość gość
A Ty sobie szukasz dziewicy, ktora Cię ujarzmi? :)

Gość złosnikus
nie wiem czy dziewicy nie wiem czy tu chodzi o dziewice ale jestem niczym mityczna bestia która rozszarpuje wszystko i wszystkich na swojej drodze w sredniowieczu takimi bestiami byly wilki ponoc legenda mówi ze kiedy Jonna D'arc przejzedzala kolo wilkow zaden z nich ja nie zaatakowal ale to tylko legenda ponoc uciekala przed Angielska pogonia i te wilki rozszarpaly anglików którzy ja gonili

Gość gość
ujarzmi to raczej kojarzy mi sie z dobrym sexem ... :)

Gość gość
to ty zakladasz ze ktos bedzie mial ochote uzerac sie z idiota w JEGO dobrze pojetym interesie? :D stary.... :classic_cool:

Gość złosnikus
czy szukam sobie dziewicy odp tak jak jakas dziewica chce mnie ujrzamic prosze bardzo niech próbuje ;)

Gość złosnikus
tzn nie wiem o co ci chodzi z tym użeraniem sie ja nie mam zwyczaju użerac sie z kim kolwiek moze ty tak lubisz ale ja nie

Gość gośćkkkk
no i co ? łyso wam po autor prawde pisze

Joanna d'Arc była silną kobietą, a współcześni 'chłopcy' boją się takich kobiet. Jak marzy Ci się taka kobieta jak Joanna d'Arc, to nie wiem, czy przypadkiem więcej wysiłku nie musiałbyś Ty włożyć w pozyskanie jej względów. Takie kobiety nie uganiają się za facetami i nie bawią w poskramiaczki nieokrzesańców ;)

Gość złosnikus
ja jestem bardzo silnym i upartym facetem