Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAJĘCIA DODATKOWE DLA 3,5 LATKI

Polecane posty

Gość gość

córka jest ze mną w domu, nie chodzi do przedszkola, jestem na macierzyskim bo mam jeszcze 8 m-cznego brzdąca. chciałam żeby miała jakiś kontakt z rówieśnikami, bo w pobliżu nie ma takich dzieci i myślałam o zapisaniu jej na jakieś zajęcia.. tylko co?? mamy w pobliżu salę zabaw , organizowali takie cykliczne spotkania dla dzieci ale niestety w tym roku nie wypaliło. myślałam o szkole tańca bo uwielbia tańczyć, obdzowniłam pobliskie szkoły i wszędzie niestety przyjmują od 4 lat. co innego można wymyślic?

Gość gość
Moze macie jakis prywatny dom kultury lub klubokawiarnie dla mam i dzieci. Ja chodziłam na różne zajecia w takich miejscach od kiedy dziecko skonczylo rok.

Bardzo popularnym zajęciem wydaje się być właśnie zapisanie dziecka na zajęcia basenowe. Istnieją szkoły nauki pływania, albo na basenach prowadzone są zajęcia dla osób, które nie potrafią pływać. Jeśli wykształciła już umiejętność pływania to z powodzeniem może pływać pod okiem Twoim czy instruktora. Pamiętaj, że wiąże się to z dodatkowymi nakładami finansowymi. Same zajęcia, dojazd, odpowiedni sprzęt. Musisz na pewno kupić czepek, okularki, strój kąpielowy. Tutaj możesz znaleźć przykładowe ceny: http://www.asport-junior.pl/k/36/stroje-kapielowe-dla-dzieci/