Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćd45

które kotlety do hamburgerów?

Polecane posty

Gość gośćd45

Chcę zrobić hamburgery ale nie wiem jakie gotowe kotlety kupić, które są najlepsze? Kiedyś podeszłam ambitniej i kupiłam gotowe mięso wołowo wieprzowe ale kotlety wyszły niedobre, suche, bez smaku, zero soczystości, dlatego teraz wolałabym już kupić gotowe.

Gość Nie ma czegos takiego jak
dobre gotowe kotlety. Hamburgery robi sie z mięsa wołowego, a nie mieszanego. Soczystość zyskuje się dzięki odrobinie wody dodanej do mięsa, a smaku dodają przyprawy

Gość gośćd45
u mnie w mieście nie moge znaleźć nigdzie wołowiny, zostaje mi tylko lidl i kupowanie pakowanego mięsa wołowego :O

Gość gośćd45
i to też nie jest czysta wołowina a mieszana z wieprzowiną :O

Gość gośćd45
hah zabawne :P mam niejeden ale w żadnym nie ma wołowiny, tez mnie to zdziwiło no ale nie ma.

Gość gość
Dziwne, u mnie w małym miasteczku w każdy mięsnym jest wołowina. Najlepszy byłby udziec, ale na dobrego hamburgera to i antrykot wystarczy.

Gość gośćd45
mieszkam w 50 tysięcznym mieście, kilka miesięcy temu postanowiłam kupić wołowine, zeszłam chyba wszystkie sklepu w mieście i wołowina była tylko w jednym ale kobieta powiedziała że to mięso chyba jest za stare i żeby lepiej nie kupować:O Też byłam zdziwiona że nigdzie nie mogę dostać wołowiny :O

Gość paulatoch
Najlepsze są naturalne przygotowywane samodzielnie. Nie wiem czy ktoś był w Zajeździe Country gościła tam niedawno Magda Gessler. Tam właśnie robią typowo amerykańskie burgery polecam