Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwac bardzo ladna muzulmanke?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Anglii od roku. 3 dni temu zauwazylem w swojej pracy bardzo ladna nowa dziewczyne. Nazywa sie Fatina i jest Iranka i chyba tez muzulmanka, bo nosi zakryte cialo i chuste na wlosach,, chociaz nie zaslania ich tak bardzo. Jestem wybredny jesli chodzi o kobiety- ale ona jest sliczna. No po prostu sliczna dziewczyna, ogromne czarne oczy, pelne usta, drobny nosek - bardzo urodziwy dziewczyna. Teraz sie tak zastanawiam: czy jest sens do niej zarwac? No i jak mam zaczac rozmowe z dziewczyna z Persji? :/. Skoro ciapaci podrywaja nasze biale kobiety, to ja tez chetnie poderwe piekna Iranke. Ale nie wiem jak. Myslalem, zeby zaproponowac jej obiad, np na przerwie w pracy, czy to glupi pomysl? co mysliscie?

Gość gość
wylądujesz z nozem miedzy żebrami. Daj sobie spokój

Gość gość
Nie pakuj się w to to są za duże różnice kulturowe w przypadku np.dzieci ona wyjedzie do tzw.państwa islamskiego i nigdy już ich nie zobaczysz. Islam to jest inna bajka.

Gość gość
Fatina to damskie perskie imie:)

Gość gość
Nie pakuj się w to to są za duże różnice kulturowe w przypadku np.dzieci ona wyjedzie do tzw.państwa islamskiego i nigdy już ich nie zobaczysz. Islam to jest inna bajka. Kurde znam dziewczyne 3 dni, slowa z nia jeszcze nie zaminilem, oprocz "czesc, czesc: a Wy mi piszecie juz o dzieciach :D Ehhh.. narazie chcialbym ja chociaz poznac.

Gość gość
My sie na muzulmankach nie znamy :D

Gość gość
człowieku cię tylko ostrzegam tam nie ma zmiłuj wsadzi ci ktoś nóż miedzy żebra to będziesz miał!A nie słyszałeś o dżichadystach co głowy ucinają.Śmierć niewiernym,święta wojna Allach jest wielki kumasz o co chodzi!

Gość gość
nie zapraszaj jej na obiad, bo tylko ją wystraszysz. Lepiej postaraj się najpierw zamienić z nią kilka zdań, a później już zobaczysz na co możesz sobie pozwolić.

Gość gość
gość dziś Jestesmy w Anglii a nie na Bliskim Wschodzie. Wiec zadnych dzihadzistow sie nie boje. Poza tym Persowie sa akurat spoko, w przeciwienstwie do pozostalych ciapkow.

Gość gość
No wlasnie-to nie to forum.Poszukaj cos muzulmanskiego.

Gość gość
Rób jak chcesz ale w Anglii też jest pełno muzułmanów i nie wszyscy są przyjemnie nastawieni.

Gość gość
No wlasnie na forum muzulmanskim mnie zjechali z gory na dol i namawiali na konwersje na islam. Nic sie od tych muslimow konkretnego nie dowiedzialem

Gość gość
Autorze zadufany,ona tez moze byc wybredna i zadnych tam Polakow nie chciec hehe

Gość gość
Autorze zadufany,ona tez moze byc wybredna i zadnych tam Polakow nie chciec hehe Moze i nie chce, a moze chce. Nie wiesz tego, poza tym jestem przystojny :D

Gość gość
Nawet nie wiesz w co się pakujesz przejdź od razu na islam.

Gość gość
gość dziś Ogarnij sie idioto, nie potrafisz korzystac z wyszukiwarki? Pierwsze z brzegu: http://192.185.113.150/~nameanin/fatina.html

Gość gość
gość dziś Hmm w sumie to faceci w islamie nie maja tak zle:D a tak na serio, chce poznac dziewczyne i to wszystko, bo jest bardzo bardzo ladna i taka grzeczna, w przeciwienstwie do nachlanych angielek. Po prostu zastanawiam sie jak ja zagadac i czy w ogole jest sens?

Gość gość
Ja bym ją zagadał tak delikatnie. Ale masz marne szanse na powodzenie, ona Cie oleje bo nie jesteś jednym z nich. Niestety ich kobiety są lojelane wobec swoich facetów, w przeciwieństwie do naszych puszczających się Polek :o

Gość gość
przejdz na islam zapusc brode i twoje szans zwieksza sie o 100%

Gość gość
daj sobie siana, obleją cie kwasem czy choj wie co

Gość gość
Byłem w podobnej sytuacji, dziewczyna kompetnie miała mnie w d***e. My dla tych kobiet w ogóle nie istniejemy :(

Gość gość
Nie sluchaj ich,ja mam na osiedlu iranczykow i to sa normalni ludzie,czesto bardzo wyksztalceni ,bo wlasnie tacy musieli z tego kraju uciekac.Nie mozna wrzucac ich wszystkich do jednego worka.W kwesti wiary sa bardzo wyluzowani.

Gość gość
Nie sluchaj ich,ja mam na osiedlu iranczykow i to sa normalni ludzie,czesto bardzo wyksztalceni ,bo wlasnie tacy musieli z tego kraju uciekac.Nie mozna wrzucac ich wszystkich do jednego worka.W kwesti wiary sa bardzo wyluzowani.

Gość gość
dokłdanie Irańczycy są w porzadku :)

Gość gość
Irańczycy to nie Arabowie, mają inna kulture, dużo bardziej sa pokojowo nastawieni od Arabów. No i nie można zapomnieć, że Iran udzielił 120tys polskich uciekinierów azylu poczas wojny.

Gość gość
Muzułmanka nie może związać się z innowiercem - musiałbyś NAJPIERW przejść na Islam. Wtedy może będziesz miał szansę. W innym wypadku JEJ może grozić niebezpieczeństwo - tato, wujek, brat czy kuzyn zmażą tą "hańbę" jej życiem. A Twoim przy okazji:)

Gość gość
Moj znajomy polak spotyka sie z muzulmanka ,ale tak naprawde ona sobie jaja z niego robi,on placi prawie wszytsko prezentny robi,a ona tak naprawde niezly polew ma niego..

Gość gość
AUTORZE ,pewnie ona sobie mysli o tobie ,jaki brzydal..