Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katar u 3 miesiecznego niemowlęcia po szczepionce Prevenar 13?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest taka możliwość ze to po tym szczepieniu? dzis cala noc coreczka plakala bo nie mogla spać przez katar męczył ją strasznie.Szczepienie bylo w środę,wczoraj miała stan podgorączkowy ogólnie byla taka obolala,dalam jej ibum troszkę przeszlo ale w nocy ten katar silny sie pojawił,to tylko sól fizjologiczna poszla w ****** tyle.Martwie się o nią bo biedna nawet smoka nie chce,pewnie nie może noskiem oddychać. Czy to po tej cholernej szczepionce?boje się ze ten katarek może przejść w jakies zapalenie. prosiłabym przeciwników szczepień żeby się nie wypowiadali bo i tak jestem wkurzona strasznie. JAK BYLO U WAS PO TEJ SZCZEPIONCE DROGIE MAMY?

Gość gość
Tam gdzie gwiazdki miało być sol fizjologiczna poszla w r.u.c.h !

Gość gość
TRZEBA BYŁO nie szczepić idiotko !!!!!!!! czy ty w ogole wiesz co to za szczepionka??????najgorszy syf

Gość gość
ja szczepiłam Prevenarem córkę i synka i nic takiego nie zaobserwowałam. Może po prostu zbieg okoliczności, dziecko złapało katar akurat po szczepieniu, po wtedy organizm jest osłabiony.

Gość gość
dziecko złapało coś w przychodni, to nie musi mieć związku ze szczepieniem ,takie teraz czas, że wiele ludzi jest przeziębionych. Dobrze, że sczepisz. Nie daj się wciągać w te dyskusje. O SZCEPEINIACH ROZMAWIAJ Z LEKARZEM A NIE NAWIEDZONĄ KAFETARIANKĄ

Gość gość
No tak zawsze jest zbieg okolicznosci....Biedne dziecko wspolczuje mu.

Gość gość
To nie zbieg okoliczności, tylko racja - dziecko w przychodni złapało. Spokojnie to minie :)

Gość gość
dziś A ja tobie współczuję BEZMÓZGU.

Gość gość
mój po szczepieniach dostawał zapalenie jamy ustnej

Gość gość
Niestety, bardziej stawiałabym na te cholerne zarazki z przychodni. Ja w zeszłym tygodniu byłam z dzieckiem bo miał plamkę na języku. U dzieci zdrowych, gdzie chore są w ogóle u nas przyjmowane w innej porze. I co? wróciłam z grypą żołądkową i przeziębieniem. Masakra. Lekarka powiedziała, że żeśmy w najgorszy moment przyszli do przychodni, bo mają teraz tyle infekcji... A ja po karmieniu piersią tak osłabiony mam system immunologiczny, że wszystko łapię :/ Dobrze, że chociaż młody łagodnie przeszedł i tylko 2 dni chorował, w sensie podwyższona temp. i katar. Do lekarza żeśmy nie poszli, bo autentycznie się boję. Jak na zdrowych podłapaliśmy 2 infekcje, to co by było na chorych...

Gość gość
gość dziś dziś A ja tobie współczuję BEZMÓZGU. Gdybym nie miala mozgu to bym nie zyla,nie wiem czy wiesz...

Gość gość
Nie wiem jak mozna takim g/o/w/n/e/m dziecko zaszczepic,a potem dziwi sie jedna z druga ze cos dzieciakowi dolega.Jak juz szczepicie to robcie to z glowa.

Gość gość
Gdybym nie miala mozgu to bym nie zyla,nie wiem czy wiesz... x x uhuhu ależ riposta, długo nad tym myślałaś?:o