Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mieszkacie ???

Polecane posty

Gość gość

Taki luźny temat :) 1. dom/mieszkanie 2. ile metrów 3. ile pokoi 4. ile macie lat 5 ile macie dzieci

Gość gość
U tesciowej :/ dzisiaj zapomniałam odstawić pudełka z ciastkami z powrotem do lodówki jak cos brałam i nego No i przygotowywałam jedzenie to zapomniałam. Wróciła do domu po jakies godzinie. Jak poszła do pokoju to napisała mężowi smsa ze pudełko była na zewnątrz a nie w lodowce :/ matko stres na mnie nakładają za takie pierdoły. Zamiast mi powiedziec to za plecami sie na mnie skarży. Jeeeezzzz. Chcemy na swoje sie wynieść niedługo. Wynajmowane, jakie bedzie to nie wiemy :P jeszcze. Ale pewnie z jedna sypialnia, dużym pokojem kuchnia i łazienka, a i balkonem. Niby najskromniejsze a juz drogie!

Gość wiii
1. mieszkanie 2. 60m 3. 3 pokoje 4. 31 lat 5. 1 dziecko

Gość gość
Mieszkam z z******tej willi 500m2,niczego mi nie brakuje,mam drogie ubrania i biżuterie,trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno,tak ludzie gadają z mojego dawnego blokowiska,ale co z tego skoro to dom teściowej która się wpiernicza we wszystko,a mój maż to jej przydupas,mam już ich dosyć,dawno bym się wyprowadziła ale jak tu sobie poradzić samej z dzieckiem za 2 tysiące, naszczęście pracuje w urzędzie to zawsze jakieś oderwanie od tego piekła w domu

Gość gość
ja tak samo jak wiii

Gość gość
1.Mieszkanie 2. 72 3. 4 4. 31 5. 1