Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłośc czyli pożądanie pojawia się dopiero wtedy,gdy ma ktoś fajną urode i ciało

Polecane posty

Gość gość

Dalej wierzycie w te bajki o miłości?I nie pieprzcie mi o znalezieniu bratniej duszy,Bo charakter nie jest tak wazny,wyglad gra głowna role w pozadaniu.

Gość gość
z ciałek i uroda nie będziesz zyła całe życie. Piękność i młodość przemija. A charakter jest najważniejszy. Chyba że mówisz o przypadkowym seksie,.

Gość gość
Ale kto potrafi kochać za chatrakter?Ludzie nie są do takiej miłosci stworzeni ;) Kobieta musi byc zgrabna i piękna,a facet albo musi być przystojny,albo dobrze zarabiac a najlepiej to i to.

Gość gość
o kurde! ludzie, po ile wy macie lat?

Gość gość
A wy ile macie lat skoro wierzycie w te bzdury?

Gość gość
Miłość, a pożądanie to dwie odmienne rzeczy, ale obie uwarunkowane chemią organizmu, choć to prawda, że zarówno za jedno jak i drugie odpowiada w głównej mierze wygląd osoby, którą widzimy. Miłość to coś innego. To jest uzależnienie chemiczne od konkretnej osoby, mające na celu zmuszenie organizmu do częstej kopulacji z tą osobą i powielania z nią genów i dzieje się tak, gdy osoba jest dla nas dobrym dopasowaniem i mogą wyjść zdrowe dzieci, wówczas korzystne dla natury jest by było tych bachorów więcej i wprowadza w nas miłość, a ona pcha do wielokrotnego zapładniania się z tą osobą. Z kolei pożądanie to po prostu stanie pały i zwilżenie kaczpy...

Gość gość
Hahaha kopulowanie z jedna osoba?Ludzie jakby mogli to by codziennie co innego przelecieli,kiepska teoria.

Gość gość
Wiesz dobrze,ze hodzi tylko o wyglad i w miłosci wie nie p*****l,jej tak naprawde nie ma jak partnerka przytyje to nagle che seksu mija i kopulowania hahahahhahah

Gość gość
21 wiek a ludzie w takie idiotyzmy wierzą hahhahahah,za dużo bajek o Romeo i Julii.

Gość gość
"Hahaha kopulowanie z jedna osoba?Ludzie jakby mogli to by codziennie co innego przelecieli,kiepska teoria" Ja mogę codziennie przelecieć inną, a mam jedną i jest mi dobrze. Moja teoria jest jak najbardziej słuszna. Organizmowi nie zawsze zależy by zapładniać co się da, bo dąży do przetrwania gatunku, toteż chodzi również o jakość powielanych genów. Dlatego ludzie są pchani przez naturę do pieprzenia się z konkretną osobą, za co odpowiada miłość, bo to jest ewentualnie bardziej opłacalne. Ich organizm wybiera z kim mogą stworzyć najlepszą mieszankę zdolną do przetrwania, więc lepiej wydać na świat piątkę zdrowych, silnych bachorów, niż setkę gorszych, które będą potem powielać swoje słabsze DNA...

>>>Hahaha kopulowanie z jedna osoba?Ludzie jakby mogli to by codziennie co innego przelecieli,kiepska teoria.<<< Nie ludzie, tylko takie przygłupy jak Ty :D. Nie myślisz głową, tylko ch_jem, więc takie wnioski wyciągasz. Dla normalnego człowieka są jeszcze inne sprawy poza d_pczeniem :D. Oczywiście, że czasami mam ochotę, na jakąś laskę. To zupełnie normalne. Tyle, ze ja zdaję sobie sprawę z tego, jakie konsekwencje może mieć pójście do łóżka z tą laską, a Ty myślisz WYŁĄCZNIE o włożeniu jej ch_ja. Dlatego ja jestem człowiekiem, a Ty głupią małpą :D (choć i one często żyją w związkach :) ). Nie samą miłością człowiek żyje, ale bez miłości życie jest równie smaczne, jak zupa bez przypraw.

Gość gość
a spier/dalajcie myslicie tylko chu/jem kopulowanie hahah jak twoje partnerka przytyje to kopniesz ja w życ, a ty misio jestes fetyszystom,co wszystko bzyknie co sie rusza.

Gość gość
Miłosci nie ma,dobrze autor napisał.

Gość gość
Pozadanie to nie milosc:-) milosć i pozadanie to milosc. Samo pozadanie to wsadzic zlac sie i po zawodach. Co to ma z miloscia wspolnego?:-)

Gość gość
Bez pożądania nie ma miłosci,w miłosci takze wazne jest ciało,potem serce ale niekoniecznie,ludzie 21 wiek a wy dajecie na takie bzfury nabierac!!!!!!!!

Gość gość
autor ma racje a Wam nałożyli do głów bajeczek o miłości jesteście praktyczni - wiecie że jak zdradzicie to stracicie ten regularny seks michę i co tam jeszcze macie ze związku to udajecie ludzi a nie małpy

Gość Free Heart
tak ja kocham za wygląd i mam siłę by się do tego przyznać i to jest piękne i ludzkie, a wy hipokrycie małpy udawajcie ludzi

Gość gość
Pozadanie to tylko element milosci a wyglad to tylko element wplywajacy na pozadanie. Ale oczywiscie Ty wiesz lepiej i mozesz sie chelpic swoja jakze realistyczna pozbawiona wszelkich zludzen postawa wobec zycia! Tylko sie w niej nie utop!!

Gość gość
Free heart tak naprawde Ty nie kochasz,bo to nie jest miłosc tylko chwilowa fascynacja.Miłosci nie ma,bo gdy kochasz za wyglad,to i tak jest miłośc za to jak ktos wyglada,a przeciez w kazdej chwili moze stracic ten wyglad,i co z takiej miłosci wynika?Nic,a inaczej niz za wyglad ludzie nie potrafia kochac ale wtedy to sie nazywa desperacja.

Gość gość
Kobieta nie bedzie wiecznie mega szczupla i piekna,co zrobicisz gdy twoja kobieta przytyje np.20 kilo?

Gość gość
Zwierz lubi wypasione, wie ze ma czym wykarmic mlode ale to nie milosc. Milosc to cos ponad ta gupia dyskusja. Ide na tvn. Gadaja o milosci bogow ,pa zwierzaki:-)

Gość gość
Na początku zwykle jest właśnie pożądanie, później tzw.zakochanie, a dojrzała miłość przychodzi później, albo nie. Dlatego jak facet naprawdę kobietę pokocha, to będzie ją dalej kochał, nawet jak przytyje, a ona jego jak wyłysieje. Bo są już na tyle związani, że wygląd schodzi na dalszy plan. Oczywiście mowa tu o relacjach opartych na faktycznej miłości, bo jeżeli on jest z nią, bo jest ładna i ma fajne ciało, a żadna głębsza relacja się nie rozwija, to zostawi ją, jak straci urodę, albo będzie zdradzał. Podobnie kobieta jak wychodzi za faceta dla pieniędzy, to zostawi go, jak tej kasy nie będzie miał.

Gość gość
Mało który facet jest w stanie pokochac kobiete za dusze,wiec nie pierd/olcie MIŁOSCI NIE MA !!!!!!!!!

Gość Free Heart
"Free heart tak naprawde Ty nie kochasz,bo to nie jest miłosc tylko chwilowa fascynacja.Miłosci nie ma,bo gdy kochasz za wyglad,to i tak jest miłośc za to jak ktos wyglada,a przeciez w kazdej chwili moze stracic ten wyglad,i co z takiej miłosci wynika?Nic,a inaczej niz za wyglad ludzie nie potrafia kochac ale wtedy to sie nazywa desperacja. " to nadal będę kochać bo wygląd to coś dzięki czemu miłość może powstać 7 lat moja miłość już trwa choć wielkie przyciąganie po 2 latach minęło

Gość gość
skrzywdzona przez życie istota

Gość gość
skrzywdzeni to wy jesteście bo wam bajeczki wepchano do głów :)

Gość gość
Free Heart,skoro kochasz za wyglad,a on minie to za co bedziesz kochac?F**k logic

Gość gość
Free heart nie nazywaj tego miłoscią,jestes kolejnym dowodem ze miłosc nie istnieje.