Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania do katoliczek

Polecane posty

Gość gość
do mmartha czy jakoś tak. nie przemawia przeze mnie szatan wierzę po prostu w Boga ale nie w kościół. Zbyt wiele jest w nim kłamstwa. Przeczytałam całe pismo święte wiem o czym mówię.

Gość gość
walić to sobie możesz konia-różaniec się odmawia

Gość gość
"walić" było w cudzysłowiu przetoczyłam słowa przedmówcy.

Gość gość
Czy wiecie, że większość papieży byla chorymi zwyrodnialcami? xxxxx Większość czyli ilu? Wiem, że sporo papieży było zbrodniarzami, bardziej głowami państwa niż Kościoła. I co z tego? Ludzie, dlaczego tyle w was zajadłości? Nie chcecie wierzyć, to nie wierzcie, inni wierzą i pozwólcie im na to. Pewnie każda z was się uważa za światłą (bo nie wierzy w zabobony katolickie) i tolerancyjną, tymczasem szacunku do przekonań innych nie ma w was za grosz. A właśnie na tym polega tolerancja, na akceptacji odmiennych poglądów.

Gość gość
Akceptuję , ale wrażam jednocześnie swoje zdanie odpowiadam na pytanie które autorka chciała znać. Każdy wierz w co chce i kogo chce zyjemy w wolnym kraju więc każdy ma do tego prawo.

Gość gość
Gdzie Ty tu widzisz zajadłość. Zwykłe pytanie. No sorry ale nawet Jan Paweł II tak w Polsce czczony święty nie był.

Gość gość
Jak cos idzie nie po waszej mysli to od razu "szatan przez was przemawia" :)Tak wszędzie tylko węszycie spisek przeciwko am, własnie kościół jest oparty na strachu. Według mnie wiara i kościól za bardzo się obecnie rozjeżdżają. mam wrażenie, że bóg nie podpisuje się pod obecna formą Kościoła.

Gość nie daj sie
Dobry wieczor. Pare dni temu zmarl moj ukochany. To wyjatkowa milosc. Mamy synka. Czytam duzo na ten temat. Mianowicid czy po smierci bede z ukochanym w zwiazku tak jak na ziemi i czy śp.Patryk jest przy nas teraz nas widzi i slyszy.