Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderka933

zemścić się czy odpuścić?

Polecane posty

Gość Sanderka933

Zakończyłam znajomość z facetem, który okłamywał mnie, flirtował z innymi laskami podczas kiedy byliśmy ze sobą (znalazłam jego rozmowy), a nasze intymne smsy pokazywał swoim kolegom. Powinnam odpuścić i zapomnieć czy zemścić się np. wstawiając na fejsa jego zdjęcie z dziubkiem lub inne upokarzające go fotki? A może zemścić się na nim w inny sposób?

Gość gość
Zostaw śmiecia, on i tak cierpi bo śmieciem zostanie.

Gość gość
Odpuścić . Zemsta jest dla słabych psychicznie.

Gość gość
Wstawianie zdjęć bez zgody osoby na nim się znajdującej jest karalne, więc nie ryzykowałbym tego.

Gość gość
zemścij się :) Ci co twierdzą, że zemsta jest dla słabych psychicznie, sami mają coś z główką nie tak i zwyczajnie są słabi! Zawsze chcesz być pomiataną, poniewieraną ścierką? :D Zemsta nauczy cię twardo stąpać po ziemi:classic_cool:

Gość gość
Gorzej jak on zechce się zemscic za "zemstę", znowu upubliczni coś kompromitującego Ciebie i będziecie się tak w kółko na siebie mścić?

Gość gość
jasne, że odpuść sobie. nie zaczynaj z nim w ogóle, bo to jakiś niepoważny koleś, zdziecinniały. nia paplaj się w to

Gość gość
zemsta wiaze cie z obiektem na jakim sie mscisz czcesz czy nie myslisz o nim szykujac te potrawe nie szkoda ci cennego czasu na myslenie o smieciu? czujesz sie powolana do sprzatania smieci z ulic?