Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki ręcznik kąpielowy dla maluszka? Mikrofibra czy frota?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, ze jest problem z jakością tych ręczników i zastanawiam się, który będzie lepiej chłonął i będzie milszy dla maluszka. Co polecacie?

Gość gość
My używaliśmy "naszych" ręczników, nie kupowałam specjalnych żadnych.

Gość gość
Poszukaj 100% bambusa, są takie, nie wchłaniają wilgoci, nie śmierdzą, są antyalergiczne, naprawdę super. Cena jest dosyć wysoka, ale poszukaj na all albo w sklepach internetowych, ja tak kupowałam.

Gość gość
Przepraszam, ale po co ręcznik, który nie wchłania wilgoci??? Chyba właśnie to jest główna funkcja ręcznika, czyż nie?

Gość gość
Zacznijmy od tego, że frotte to rodzaj splotu a mikrofibra określa już konkretny materiał. Ręczniki frotte są produkowane z różnych materiałów. Ja bym wybrała frotte jakiś materiał naturalny, np. bawełniany, czyli po prostu zwykły ręcznik ;)

Ludzie to mają problemy :D Ja kupiłam dwa ręczniki z kapturkiem z sklepie dziecięcymi nawet nie wiem z czego są :D Teraz gdy dziecko jest za duże na taki ręcznik używam zwykłych,kąpielowych, jak ktoś wyżej napisał "naszych" :D

Gość gość
Ja mam bambusowe. Sa super. Kosztowaly trochę ale uzywamy ich dwa lata. Czesto je piore a wygladaja jak nowe.