Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po 35 r zycia, powod do wstydu?

Polecane posty

Gość gość

Mlode mamy powiedzcie jak patrzycie na kobiety w ciazy po 35r zycia? Mowie o obcyh, spotaknych, na ulicy, w parku ciezarnych, ktore widac nie sa mlodymi mamami. Przygladalam sie ostatnio w parku i prawie same mlode mamsuki z dziecmi albo mlodziutkie ciezarne. Czy ludzoe przygladaja sie "inaczej" takim troche starszym ciezarnym?

Gość gość
tak, zakłada się wtedy na głowę worek pokutny, Boże kochany, same sobie stwarzacie głupie i bezsensowne problemy

Gość gość
Nie :). Nie ma sie czego wstydzić. Wstyd to kraść.

Gość gość
Mam znajomą ktora urodzila majac 37 lat. Nie patrze na nia dziwnie :-) Po narodzinach dziecka z dnia na dzień odmlodniala o 10 lat.

Gość gość
Nigdy nie jest za późno na dziecko.... dla mnie to bez różnicy moja koleżanka miała 36lat jak urodziła pierwsze i jedyne dZiecko. Ważne aby było wszystko ok z dzieckiem moim zdaniem

Gość gość
A 35-39 latka to już niby jakieś stare prócho ? Chyba na wioskach zabitych dechami, gdzie czterdziechy już wypatrują wnuków, bo same zaczynały rozród w okolicach późnej podstawówki :O

Gość gość
Dokładnie, przecież 35-40 latki to jeszcze młode kobitki. Jakby były stare, to by już były po menopauzie. Problem z cyklu: nudzi mi się, to sobie wymyślę problem z głębi d**y :O

Gość gość
tak, wstyd, bo każda matka ma przecież wypisany na czole wiek

Gość gość
Ja bym nie chciala dziecka w tak poznym wieku. Ale to nie powod do wstydu.. . Ja mialam szczescie, ze wczesnie poznalam meza i jestem szczesliwa ;) , wiele moich znajomych chcialoby miec rodzine a nie ma odpowiedniego partnera :(

Gość gość
troche zaczyna mi juz widac brzuch i ciekawa jestem reakcji otoczenia... Nie mieszkam na wsi. Oczywiscie nie spodziewam sie niczego niemilego, jestem po prostu ciekawa czy bedzie tak samo jak kilka lat temu.