Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonahazardzisty33

Problem z hazardem Błogosławieństwem?

Polecane posty

Gość żonahazardzisty33

Witam Wszystkich! Mam na imię Alicja. Mój mąż od dłuższego czasu grał i zawsze przegrywał na automatach, w kasynie, na zakładach piłkarskich itd, nie były to duże kwoty na początku ale z czasem rosły :/ Co raz więcej kłótni zaczynało i kończyło się na temacie pieniędzy, długi rosły i zaczęłam myśleć o rozwodzie!! Aż nagle mój mąż zaczął spłacać długi, zaczął przynosić pieniądze do domu, rezygnując z pracy! W ogóle nie wiedziałam jak to się dzieję, siedział przed komputerem i w coś grał. Kiedy pytałam nie odpowiadał. Bo mówił że rozgadam że coś itd. No ale w końcu mu obiecałam ;) i mi powiedział o co chodzi. I powiem wam szczerze że mam pewne obawy do tego co robi boje się że ktoś go oszukał narobi znowu długów albo cokolwiek :/ Niby wszystkiego dowiedział się z tej strony --> jakwygraconline.pl Jak myślicie ktoś go oszukał, gdzie jest haczyk, bo nie wierzę że tak po prostu mój mąż zaczął zarabiać sporo pieniędzy (nie wiem ile, nie chce się przyznać :( )

Gość gość
Da się. Powiedz mu, żeby jednorazowo w miesiącu wpłacał na konto max 10 tys, bo go skarbowka dopadnie.

Gość gość
jestes taka naiwna autorko? czy tylko udajesz? hazardz blogoslawienstwem? ty chyba oszlalas

Gość gość
niby czego? glupoty chyba

Gość żonahazardzisty33
no ale on zaczął wygrywać :/ i właśnie nie wiem co robić? no bo co mu powiem. Przestań grać wróć do pracy już tak mówiłam jak przegrywał i nic, to jak zaczął wygrywać to mnie posłucha?? :(

Gość gość
nie wiecz co robic? wygon dziada do roboty! co z tego ze wygrywa... za chwile zacznie przegrywac pojdziesz razem z nim na dno... jak zastawi dom, samochod to wtedy moze sie otrzezwiejesz, facet zwolnil sie z pracy zeby grac! kobieto a Ty mu dajesz komfort gry bo nic z tym nie robisz, pozwalasz na to! hazard to choroba! trzeba sie leczyc... Ty niestety tez jestes wspoluzalezniona

Gość gość
mysle ze powinnac wrocic do mysli o rozwodzie...rozdzielczosci majatkowej zeby nie odpowiadac za jego dlugi

Gość gość
przecież to reklama, ćwoki...

Gość gość
system jest stary i ogólnie znany już udowodniono że ruletka i tak wygrywa w tym systemie wystarczy poczytać o tym w necie to jest reklama ale nie systemu tylko kasyna

Gość żonahazardzisty33
Jaka reklama :o Czyli mój mąż jest i tak skazany na porażkę innymi słowy? :/ kurde, chyba macie racje czas się rozwieźć, ciężko będzie bo kocham ale chce normalnie żyć. Skoro w końcu wszystko i tak przegra jak powiedział mój przedmówca :(