Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kanapy z ikei

Polecane posty

Gość gość

Polecacie. Podoba mi sie naroznik ektrop,

Gość gość
nie mam narożnika, tylko kanapę (rozkładaną, dodatkowe miejsce do spania), ja siedzę na dywanie, oparta o tę kanapę i w miejscu gdzie się opieram (na styku poduszek siedziska) materiał właśnie z poduch przetarł się i w jednym miejscu popruł, właściwie szwy trzymają, materiał "wyszedł" ze szwa i tak się zastanawiałam- co by było gdybym tą kanapę użytkowała 'normalnie' i może jeszcze razem z gośćmi na plus- można dokupić pokrowiec, pokrowiec można wyprać- tylko po wyjęciu z pralki nie wygląda już tak ładnie, bo zostają zagniecenia (mam beżowy kolor) i chyba na tych zagnieceniach kolor jest jaśniejszy kupiłam ją ze względu na koty -lubią drapać meble i zależało mi, żeby można było zmienić pokrowiec i wyprać w domu poza tym mimo że mam ją parę lat jest niezniszczona (nie zdeformowana- w przeciwieństwie do czerwonej kanapy syna, w której koty wygniotły podłokietniki)- no ale w sumie jest mało używana

Gość kuzynka diabła
Jakoś nie ufam meblom z ikei. Zawsze staram się szukać polskich firm i je wspierać. Z mebli mam wypróbowaną firmę meble bogart pl. Z resztą do ikei mam daleko.

Gość gość
Miałam kiedy w mieszkaniu kanapę z ikei i nie byłam z niej zadowolona. Była bardzo niewygodna i bardz szybko miałam z nią problemy. Rok temu zdecydowalam się ja wymienić na nową, ale nauczona doświadczeniem kupowania w śieciówkach postanowiłam poszukać innego sklepu. Przypadkiem trafiłam na hit meble i jestem zachwycona. Kanapa jest zdecydowanie lepszej jakości. mogłam wybrać tkaniny i kolory. Zdecydowanie lepsza niż ta z ikei.

Gość gość
Mam ektotpa naroznikowego bardzo bardzo wygodny. Kazdy kto przyjdzie i usiadzie to mowi ale wygodny i miekki. Ja sama tez uwielbiam sie na nim wylozyc. Jedyne co trzeba robic to co jakis czas przetrzepac poduszki. Polecam

Gość gość
Mam sofe w kratę od 2 mc. Jestem zadowolona bardzo co kilka dni odwracam pufy jedynie żeby się nie wgniotły plus jest jeszcze taki że jak mi się znudzi kupię inny pokrowiec np. Wkwiaty jak mnie ułańska fantazja poniesie