Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurek78

Land serwis Wieliczka

Polecane posty

Gość Jurek78

Witam mam problem z samochodem.. posiadam Land Rovera Discovery 3 w którym szwankuje coś komputer. Znalazłem Land Serwis w Wieliczce który jest najbliżej mnie położony. Moje pytanie brzmi czy ktoś korzystał z usług tego serwisu? Czy dobrze tam naprawiają samochody? Mam nadzieje że naprawa komputera to łatwa i szybko do usunięcia usterka.

Gość Filipop
Do serwisu to nie mam do nich większych zastrzeżeń. Dosyć dobrze diagnozują usterki i je usuwają. Jak szukasz dobrych fachowców to Land Serwis jest dobrym wyborem.

Gość fyderykcho
Mój znajomy zawsze u nich serwisuje swojego Land Rovera i nie przypominam sobie, żeby kiedyś na nich narzekał. Zazwyczaj były to takie drobiazgi żadne poważne awarie.. ktoś polecił mu to miejsce i z tego co mi mówił to był mega zadowolony.

Gość Mrozu
Pochodzę z Wieliczki i muszę powiedzieć, że bardzo dobry zakład. Pracownicy służą pomocą i chętnie jej udzielają ! Są poprostu najlepsi w tym co robią ! :) No może trochę się cenią - no ale z drugiej strony nie bez przyczyny.

Przekonaliście mnie :D :D :D. x Tylko bardzo tandetny i niekompetentny warsztat MUSI sobie taką AUTOREKLAMĘ w necie wypisywać :(. Pokazałem to sąsiadowi, który ma LANDROVERA i.... będzie teraz WSZYSTKIM Wasz warsztat odradzał :D :D :D. x Im więcej spamu, tym więcej CHŁAMU :( :( :(.