Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety wciąż myślę o Ani P, o tym, że jej ciało już się rozkłada

Polecane posty

Gość gość

Mam dzis dreszcze, czytałam o procesie rozkładu ciała, za 2 tygodnie Ani juz bedzie widać kości Co czuje np. Jarek widząc ją w trumnie po raz ostatni? Ciało, z którym tyle razy się kochał, z którego wyszły jego dzieci? Jaki jest sens tego, że taka uroda poszła do piachu?

Gość gość
SMutno mi, ale nie mogę przestać. Pamiętamy ją z pięknych zdjęć, a ona już teraz wygląda tam w trumnie inaczej.

Gość gość
tylko ładnych szkoda a przeciętnych i brzydkich nie ? idz pustaku stad

Gość Zdzisiek grabarz
powinni ją zabalsamować aby ciało się nie rozkładało i włożyć ją do szklanej trumny.

Gość gość
Brzydkich szkoda ale tylko jesli cos soba prezentowali,w przypadku Anny szkoda bylo i osobowosci i urody . Co jak co ale mysle ze taki temat to juz przegiecie. Skad sie tacy ludzie jak wy biora , autorko/autorze to do Ciebie i do innych Tobie podobnych,. Oplacani jestescie? nawet jezeli to i tak wypada miec odrobine przyzwoitosci

Gość gość
nie w tym rzecz. wszystkich żal. ale o tym się myśli.

Gość gość
ale ja nie piszę w złej wierze...po prostu myślę o tym, jakoś musze się tym podzielic

Gość gość
A ja cie rozumiem. Tez myśle ze uroda to nie wszystko, dbamy o siebie , poprawiamy urodę a w każdej chwili możemy iść do piachu. Bezsens .....

Gość gość
ja się zastanawiam jak się czują jej dzieci i partner

Gość gość
Za rok dwa moze nas juz nie byc, ania rok temu dopiero dowiedziała sie o swojej chorobie a juz jej nie ma wsrod nas :( Juz nigdy nie wróci .

Gość gość
Dzicko kochane, ciesz sie . Dusza sie nierozklada:-) . Cialo to tylko "ubranie":-)

Gość gość
A pewnas ze jest jakas dusza??

Gość gość
no tak, ale zauważ, że pierwsza rzecz, o jakiej się mówi a propos ani, to, że była piękna

Gość gość
Facet jestem ,ty niewierny. Pewny jestm. I niedyskutoje bo wiem.

Gość gość
A skad wiesz? To nie jest zlosliwe pytanie, ciekawa jestem skad wiesz

Gość gość
Mnie za to ciekawa jak wygladala w trumnie.

Gość gość
zapewniam cię, że nie chciałabyś zobaczyć Ani w trumnie... to już na pewno nie była ta sama śliczna dziewczyna z czasów, gdy była zdrowa rak, a już na pewno rak trzustki to potwornie wyniszczająca nie tylko organizm, ale całe ciało, choroba

Gość gość
ale otworzyli trumnę, więc tak źle nie mogło być a rodzina zdążyła się wypłakać wcześniej, przywykli do tej myśli

Gość gość
oki rozne mozna miec mysli ale pomysl sobie ze jej rodzina tez korzysta z internetu i moze tu wejsc, i jak sie poczuje??? jakby ich ukochana Ania byla kawalkiem miecha, przedmiotem..to forum publiczne..

Nie rozumiem tego typu tematów. Zapewniam Cię Autorze, że nigdy nie chciałbyś zobaczyć zmarłego na raka. Ja widziałam, swoją mamę... I ten widok prześladuje mnie do dziś. Zeby go zamazać, oglądam jej zdjęcia jak była zdrowa, piękna i uśmiechnięta... Ale ten obraz od kilku lat mnie prześladuje i chyba do końca życia będzie w mojej głowie.

Gość gość
mysle autorko.autorze, ze są myśli w naszych głowach, którymi nie wypada sie dzielić. Nawet jak sobie coś o kims pomyślisz, co po prostu nie wypada

Gość gość
no dobra....sorry, po prostu musiałam uwolnić się od cieżkich myśli

Gość gość
z taktem trzeba sie urodzic, niestety...glupich nie brak jak widac.:(

Gość gość
powiem szczerze że podobne myśli przychodzą mi czasem do głowy i to nie tylko o Ani ale nawet i znajomych mi osobach, staram sie szybko je odpędzić bo to nic przyjemnego myśleć o takich rzeczach i nigdy mi nie przyszło do głowy żeby zadawać takie pytania na forum, naprawde to jest przykre że do zmarłej niektórzy nie mają szacunku

Gość gość
wczoraj ktoś założył temat o tym że skandalem jest że miała białą trumne a przecież w takich chowane są dzieci, przerażające jest to że nawet po śmierci ktoś jej trumne nawet musi obgadać, kobieta zmarła, można ją cenić, wspominać jaka była na ekranach, jej role w filmach ale żeby tak nad jej pogrzebem rozmyślać? ... szkoda słów

Gość gość
Anna umarła z różańcem w ręku, pojednana z B/o/g/i/e/m, a nie było jej po drodze z kościołem przez wiele lat. A jednak sama mówiła, że odnalazła Go i zakumplowała się...Tylko to powinno nam dawać do myślenia, uroda to marność i zabiera ją czas albo choroba. Obyśmy my mieli pogrzeby, bo kiedy ebola zacznie zbierać u nas swoje żniwo, to może nie będzie komu nas grzebać...A zacznie, niestety...

Gość gość
W życiu mam ten takt, ale forum jest od porzucenia wszelkiej pprawności, człowiek potrzebuje takich miejsc, gdzie może się uwolnic

Gość gość
skad wiecie ze ebola zacznie się rozprzestrzeniać , chyba nie w polsce