Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszłam dziś z psychiatryka i nadal jestem nienormalna. Nie pomogli mi !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi sie pracowac, nie nadaje sie do zadnej pracy, nadal jestem patologiczną mitomanką, opowiaduje ludziom historie na swoj temat wzięte z kosmosu, mam 25 lat i nie mam zadnego tzw instynktu macierzynskiego, przeciwnie małe wstrętne niemowlaki MNIE BRZYDZĄ, moglabym miec dziecko ale starsze, moglabym miec synka, takiego fajnego inteligentnego chłopczyka, córki nigdy w zyciu bym nie chciala miec :O Jakbym wiedziala, ze jestem w ciazy i dziecko bedzie plci zenskiej to na 1000% bym natychmiast usunela. Nie jestem stała w uczuciach, wszystko mi sie szybko nudzi, jestem tez egocentryczką. Ja to wszystko wiem, zdaje sobie sprawe z moich ''zaburzen'' (ja nie traktuje ich jako zaburzen), po prostu jestem jaka jestem :P W wariatkowie było BEZNADZIEJNIE, ludzie poy*****, 80% z nich to żywe g****o :D personel to wstrętne bydlęta :O

To, że nie chcesz pracować ani nie chcesz mieć dzieci i ich nie lubisz nie znaczy, że jesteś chora psychicznie. W takim razie połowa ludzkiej populacji musiałaby być w psychiatryku. Mitomania to trochę inna sprawa ale może w psychiatryku stwierdzili,że skłonność kłamania u Ciebie nie jest związana z chorobą mózgu a zwykłą próżnością i chęcią zwrócenia na siebie uwagi. Czytałam o mitomani i nie zawsze ma to podłoże choroby. Najwyraźniej stwierdzili, że po prostu jesteś kłamczuchą i psychiatryk ci nie pomoże.

Gość Maciek        B
chociaż dobrze karmili?:classic_cool:

Gość gość
chociaż dobrze karmili? xxx nie, schudłam 5 kg :P

Gość Maciek      B
to w czym problem dziecinko? najważniejsze by frytki były dosmażone:classic_cool:

Gość gość
Czterdziecha,to Ty zalożyłaś kolejny temat?przeciez to czuć na odległość.Znowu nie wzięłaś leków kobieto..

Gość gość
jak znalazlas sie w psychiatryku?