Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaokobietach

Kobiety maja znaczne wieksze wymagania oczekuja modeli

Polecane posty

Gość prawdaokobietach

Kobiety oczekuja modeli a te gadki, ze wyglad sie nie liczy moga sobie w d**e wsadzic Czego oczekuja: Wysokiego bruneta z ciemna karnacja min .185 7% tkanka tluszczowa wyrzezbionego z idealna waga ok 79-80kg Wystylizowanego Kosmetyczka co 2tygodnia zero zaskornikow i wagrow Czy dla kobiet liczy sie charakter? mozna powiedziec, ze nie

Gość gość
ależ się wysiliłeś ,długo wpadałeś na pomysł topiku/

Gość gość
ja znam pieknych facetow

Gość gość
ja tam wole swojego 174cm wzrostu, blondyn krótko ściety nigdy nie był u kosmetyczki, jest dość wysportowany ma 23 lata i niczego wiecej mi nie trzeba... Czekam az wroci z pracy..

Jakiś zakompleksiony prawik napisał to w odezwie na temat jakiejś zakompleksionej panienki "faceci mają znacznie większe wymagania" :) Proponuję nie brać tak wszystkiego do siebie i więcej dystansu.

Gość gość
Wygląd się liczy, a jakże. Ale nie musi być podrasowany na maksa. Ja największą uwagę zwracam na twarz, później na sylwetkę, przym czym nie mam wizji idealnej sylwetki, po prostu niech nie będzie zapuszczony i obwisły. Do kosmetyczki sama nie chodzę, więc i mój facet nie musi. Wzrost wystarczy powyżej 169. Niby wolę brunetów, ale widziałam paru fajnych blondynów i raz ekstra przystojnego rudzielca. Życie to nie schematy z kafeterii.