Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świadkowie Jehowy to obłudnicy i hipokryci

Polecane posty

Gość gość

Żrą krwiste steki i to w piątki a już zwykłej transfuzji nie wolno im robić

Gość gość
są i tak pikusiami wobec naszych polskich ,katolickich faryzeuszy!

Gość gość
Może dlatego że kierują się Biblią. Czyli czymś o czym ty nie masz zielonego pojęcia.

Gość gość
Katol jestem i szanuje jehowcow:-) a ty jestes p*****lnieta dewota tego bozia niepochwala. Wiec spadaj :-)

Gość gość
powyzsza wypowiedź to dowód na hipokryzję katoli :D

Gość gość
Założe sie że nie masz pojęcia co znaczy słowo "dewota" i dopiero teraz zaczniesz szukać w googlach ;)

Gość gość
Dziecko mam duzo lat 55 jestem starym grzesznikiem katolem. Jechowcow szanuje za to ze niekrzywdza innych. Wsrod nich tez starych dewotek od z***bania:-) musla ze jak beda po domach chodzic i nauczac to beda miec odpuszczone:-) . Prawda jest taka ze wiary niecza sie uczyc. Wierz w co chcesz ale niepiertol:-)

Jednak są merytorycznie przygotowani do rozmowy o religii w odróżnieniu od większości katolików

Gość gość
Merytorycznie są przygotowani do rozmowy z osobami o mniejszej niż oni wiedzy, natomiast wymiękają przy wiedzy większej. Tak się składa że nie akceptuję właściwie żadnej religii, za to od 30 lat systematycznie zbieram wiedzę o każdej jaka istnieje i merytorycznie trudno mnie przebić. Ze świadkami dalej niż za obręb własnej interpretacji biblii pójść się nie da.

Gość gość
Jestem katoliczką i mam znajomą, która należy do ŚJ i bardzo ją lubię. Kilka razy byłam u niej w domu, gdy jeszcze bliżej się przyjaźniłyśmy i nie mam ani jej, ani jej rodzinie nic do zarzucenia. Mili, normalni ludzie.