Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teutonia

Nie moge go miec

Polecane posty

Gość teutonia

Czuje sie zle bo wiem, ze podoba mi sie facet, ktory jest dla mnie nieosiagalny. Facet do ktorego pasuja dlugonogie dziunie pracujace w korporacjach, a nie ja. Nie chodzi o to, ze jestem brzydka, ale nie jestem typoowa dlugonoga laska. Znamy sie kilka lat. Kiedys bylismy dla siebie sexfriends. Ciagle maltreuje sie porownywaniem do innych dziewcwyn. Kiedy widze jakas sliczna kobiete zaraz sobie mysle, ze pewnie spodobala by sie jemu. Wiem, ktore kobiety sa w jego typie i zdarza mi sie ogladac ich zdjecia, tak poprostu, obsesyjnie bo one podobaja sie jemu. ;( wiem, to chore!

Gość gość
nie wiem co masz na myśli mówiąc że jesteś brzydka. kobieta może być zaniedbana, ale nie brzydka, bo zawsze sie znajdzie ktoś, komu spodobają się twoje rysy twarzy itd. trzeba ćwiczyć, opracować makijaż, fyzjera, dbać o paznokcie i chodzić w czystych uprasowanych schludnych ubraniach. szanować się. po drugie zastanów się czy gdybyś była z facetem który ogląda sie za spódniczkami to byłabyś szczęśliwa. nie wytrzymałabyś z zazdrości.

Gość teutonia
Napisalam, ze NIE chodzi ot o , ze jestem brzydka. Dbam o siebie. Nie nakladam tony tapety bo to nie moj styl. Kazdy facet oglada sie za spodniczkami. On otwarcie mowi, ze nie chce zwiazku na stale itp Ok........ ale kurcze widze jak np zachwycal sie Ania Przybylska np jaka to ona cudowna, cudowny charakter, piekna kobieta. Lub czasem slysze, jaka piekna kobiete widzial i ze chcial cos z nia nie tylko na bzykanie itp:o Wiem poprostu, ze pewnego dnia znajdzie sie jedna, ktora go usidli, a nie bede to ja ;(