Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

witam,mam pytanie do mam,ktore orientują się w temacie fotelikow.moj syn ma 11mcy,cos kolo 12kg ,wyrosł mi z pierwszego fotelika-nie mogę go zapiąc juz pasami.muszę kupic nowy fotel i tu moje pytania; jaki przedział9-18 czy 9-25 ktory jest najlepszy -avionaut glider ,maxi cosi tobi czy romer king plus bo wybieram tych trzech.moj syn nie lubi zbyt długo jezdzić,zaraz jest płacz dopóki go nie wyjmę,szukam fotelika bezpiecznego,wygodnego.w maxi podoba mi się,ze jest wyzej i widać widoki zza szyby,romer wydaje mi się bezpieczny. w aucie nie mam isofixu.proszę o wasze zdanie na temat tych foteli.

Gość gość
ja mam 4baby 0-18 swoją drogą-niezły spaślak :/

Gość gość
Ja mam maxi cosi z bazą. Jestem z niego bardzo zadowolna. Moje dziecko lubi w nim jezdzic. Kupujac kierowalam sie wynikami w testach zderzeniowych , chcialam bezpieczny fotelik.

Gość gość
Ja mam dlavroczniaka 0-18 firmy nania i trzylatek mój też jeczcze w nim jezdzi

tobi to na pewno dobry wybor, moja chrzesniaczka w takim jezdzi i jest zadowolona, jest jak nabardziej trafny wybor na fotelik nastepny

Gość gość
Maxi cosi w porownaniu do romera kinga jest waski. Ja bylam zdecydowana na mc tobi, ale w sklepie po wsadzeniu dziecka widac ze bylo mu ciasno( wazyl wtedy ponad 10 kg, mial 11 miesiecy). Wybor padl na romera, a dokladnie romer king plus II ls.