Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z ta chemia miedzy ludzmi

Polecane posty

Gość gość

i na cholere to:Onie znam faceta,on mnie tez nie zna,ale wgapil sie we mnie a ja w niego i nie moge przestac o nim myslec.ale nie dam sie,zwyciezy rozsadek,bo takiej chemii to zazwyczaj nic dobrego nie wychodzi.tez jestescie takiego zdania?

Gość gość
a co to jest chemia?

Gość gość
to nie chemia tylko uczucie Bóg łączy ludzi

Gość gość
jakie znowu uczucie,ja nawet nie wiem jak on ma na imie.

Gość gość
Heh, też myślę o gościu z którym zaledwie dwa razy rozmawiałam, to na pewno jakieś chemiczne cuda. Normalnie nie lubię się całować a jego pocałowałam bez namysłu. Chemia jest fajna i wredna :)

Gość Cyganeczka1
A skad wiesz,ze ten facet to samo myslal gdy na Ciebie patrzył?Uroiłas sobie cos i tyle.

Gość gość
ja to mam przesrane. spodobal mi sie chlopak z pracy- jest mlodszy odemnie o 5-6 lat. ja mam meza i dziecko. on zone i dziecko. mielismy okazje kilka razy pogadac ale tylko o pracy i nie potrafie przestac myslec o nim.

Gość gość
nic sobie nie uroilam,owszem co wtedy akurat myslal to nie wiem,ale nie zmienia to faktu,ze za kazdym razem jak mnie widzi to sie gapi.

Gość gość
i masz racje,tez stawiam na rozsadek

Taka "chemia" płata dziwne psikusy :D. Kiedyś byliśmy z pewną dziewczyną, tak na siebie napaleni :D, że siedząc przy stoliku na rynku, obserwowaliśmy, jak między naszymi palcami... PRZESKAKIWAŁY ISKRY :D :D :D. Gdybym nie widział, to bym w to nigdy nie uwierzył :).

Gość gość
misiu,ale o jakich iskrach mowisz?mozesz jasniej?

>>>misiu,ale o jakich iskrach mowisz?mozesz jasniej?<<< Pewnie elektryczne. To w zasadzie jedyne sensowne wyjaśnienie :). Widziałaś kiedyś iskry sypiące się ze starego silnika elektrycznego?

Gość gość
widzialam.ale dobra,powiedz mi lepiej jak mam sobie wybic z glowy tego faceta:O

Gość gość
No i widisz mam tak samo!! Kuzwa zobaczyłam chłopaka raz a od tygodnia nie mogę przestać o nim myslec! Już mnie boli wszystko w środku. Boli mnie dusza, serce i wszystko. Nie wiem czemu. Pewnie go już nie spotkam, a on pewnie mnie nawet już nie pamięta chociaż kiedyś sie znalismy.. Ja pierdziele, nie mogę już ze sobą. Czuję się jak zakochana a raczej w sumie dobrze pieprznieta. Jak mam go sobie wybić z głowy i zająć się normalnymi sprawami?

Gość gość
no widzisz,pytaj sie mnie a ja Ciebie,obie sie wpieprzylysmy:Pi na cholere to:O

Gość gość
To żadna chemia. To sa ludzie z którymi byliście związani i zakochani w przeszłych życiach .

>>>widzialam.ale dobra,powiedz mi lepiej jak mam sobie wybic z glowy tego faceta<<< Nie wybijesz :D. Chemia, to chemia i nie ma na nią rady :D. Miałem kiedyś taką pracownicę :). Staraliśmy się nigdy nie dotykać i obracaliśmy nasze dziwne reakcje w żart :). Raz składałem jej życzenia urodzinowe. Zrobiliśmy niedźwiedzia i... całe szczęście, że przyszła do pracy następna zmiana, bo nasz "niedźwiedź" (urozmaicany delikatnymi r u c h a m i :) ) trwałby pewnie do następnego ranka :D.

Gość gość
nie wierze w poprzednie zycia

>>>To sa ludzie z którymi byliście związani i zakochani w przeszłych życiach .<<< To nie jest wykluczone :D. Możliwe jest też, że w którymś ze światów równoległych (takich zgodnych z teorią Einsteina :) ) są to najbliższe nam osoby (partnerzy) :D.

Gość gość
czyli ja zyje w swiecie rownoleglym i byc moze zapoimnialam,ze to moj maz,ew.znamy sie z poprzedniego wcielenia:Dmam mu to powiedziec?:D

Gość gość
kurna ale ja nie mogę się na niczym skupić :( Myśle tylko o nim. Oszaleję. Boże mam nadzieję, że mi przejdzie w koncu..

Gość gość
to moze wmawiajmy sobie,ze pewnie maja dziecko z inna,ze sa nic nie warc***ija i bija:P

Gość gość
ja sobie wbiłam, że to ten jedyny :o ja pierdziele. Oszaleje jeżeli mi to nie przejdzie!