Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mowicie ze pieniadze szczescia nie daja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ale mozna sobie szczescie kupic

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kupi膰 nie ale pom贸c szcz臋艣ciu tak ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko jest na sprzedaz......jesli tylko jest cos warte

Udost臋pnij ten post

>>>mowicie ze pieniadze szczescia nie daja. Ale mozna sobie szczescie kupic<<< Po takim stwierdzeniu :D, jest najpro艣ciej rozpozna膰 OGRANICZONEGO PRZYG艁UPA :D :D :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wszystko mi艂o艣膰, przyja藕艅 prawdziwe uczucia nie s膮 na sprzedasz je偶eli kupujesz znajomych oni nie s膮 tak naprawd臋 znajomymi tylko pijawkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem przyglupem,stwierdzam fakt. Ja kupilam sobie szczescie wiec z autopsji wiem ze mozna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daj膮, daj膮. R贸wnie dobrze mo偶na powiedzie膰, 偶e przyjaciele szcz臋艣cia nie daj膮, bo czasem umieraj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka偶dySieDorobiNieKa偶dyWyrobi
Je艣li masz zdrowie i mi艂o艣膰 do do pe艂ni szcz臋艣cia brakuje ju偶 tylko g贸ry pieni臋dzy Jedyne czego nie mo偶esz sobie kupi膰 za pieni膮dze to czas! Czasu nie cofniesz, m艂odo艣ci nie dokupisz. A mi艂o艣膰 uwielbia m艂odo艣膰 i pieni膮dze!

Udost臋pnij ten post

>>>Nie jestem przyglupem,stwierdzam fakt. Ja kupilam sobie szczescie wiec z autopsji wiem ze mozna<<< Nie mo偶na kupi膰 szcz臋艣cia, bo szcz臋艣cie, to stan psychiczny. na kr贸tk膮 met臋 mo偶esz sobie przy膰pa膰 i by膰 "szcz臋艣liw膮", ale z prawdziwym szcz臋艣ciem ma to niewiele wsp贸lnego :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem szczesliwa bez cpania.kupilam sobie dom,zrobilam w nim pensjonat i jestem szczesliwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocham pieni膮偶ki bardziej od m臋偶a

Udost臋pnij ten post

>>>jestem szczesliwa bez cpania.kupilam sobie dom,zrobilam w nim pensjonat i jestem szczesliwa<<< Jedno z nas tu czego艣 nie rozumie :(. Za pieni膮dze kupi艂a艣 dom, ale bez w艂asnej inwencji i pracy nie przekszta艂ci艂aby艣 go w satysfakcjonuj膮cy Ciebie pensjonat. A satysfakcj臋 (nazywan膮 szcz臋艣ciem) czerpiesz nie z transakcji kupna, ale funkcjonowania Twojego pensjonatu. Pieni膮dze by艂y tu tylko elementem, kt贸ry we w艂a艣ciwy spos贸b wykorzysta艂a艣. Nikt nie twierdzi, ze pieni膮dze nie u艂atwiaj膮 bycia szcz臋艣liwym :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale bez pieniedzy spalabym na dworcu panie wszystkowiedzacy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbiella
Szmal szczescia nie daje??? Kolo doooopy xD

Udost臋pnij ten post

>>>Ale bez pieniedzy spalabym na dworcu panie wszystkowiedzacy<<< A kto Ci powiedzia艂, 偶e pieni膮dze s膮 czym艣 z艂ym? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i niedaja , ale wole jak pada p艂aka膰 i siedziec w w艂asnym Mercedes 'ie ni偶 na rowerze .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego d***** doj膮 k****arzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To powiedzenie jest pocieszeniem biedak贸w i leniwych. Kto mia艂 prawdziwe pieni膮dze ten wie ze daj膮 wiele szcz臋艣cia, byle tylko zdrowie by艂o - bi tylko jego sie nie da kupi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pieniadze szczesie nie daja... ale dosyc intensywnie przyczyniaja sie do jego budowania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo proste pieni膮dze szcz臋艣cia nie daj膮 !!! Szcz臋艣cie daj膮 rodzina , dzieci , przyjaciele ale pieni膮dze bardzo pomagaj膮 w 偶yciu . Proste jak mam by膰 szcz臋艣liwa jak niewiem co jutro na obiad , jak moje dzieci nie maja ubra艅 na zim臋 ? Jak mam pieni膮dze to koncentruje si臋 na sprawach dlamnie wa偶nych znaczy rodzina itd. i to robi mnie szcz臋艣liw膮 . To znaczy jak cz艂owiek to kr臋c****eni膮dze pomagaj膮 by膰 szczesliwymi

Udost臋pnij ten post