Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mowicie ze pieniadze szczescia nie daja

Polecane posty

Gość gość

Ale mozna sobie szczescie kupic

Gość gość
kupić nie ale pomóc szczęściu tak ;)

Gość gość
Wszystko jest na sprzedaz......jesli tylko jest cos warte

>>>mowicie ze pieniadze szczescia nie daja. Ale mozna sobie szczescie kupic<<< Po takim stwierdzeniu :D, jest najprościej rozpoznać OGRANICZONEGO PRZYGŁUPA :D :D :D.

Gość gość
nie wszystko miłość, przyjaźń prawdziwe uczucia nie są na sprzedasz jeżeli kupujesz znajomych oni nie są tak naprawdę znajomymi tylko pijawkami

Gość gość
Nie jestem przyglupem,stwierdzam fakt. Ja kupilam sobie szczescie wiec z autopsji wiem ze mozna

Gość gość
dają, dają. Równie dobrze można powiedzieć, że przyjaciele szczęścia nie dają, bo czasem umierają.

Gość KażdySieDorobiNieKażdyWyrobi
Jeśli masz zdrowie i miłość do do pełni szczęścia brakuje już tylko góry pieniędzy Jedyne czego nie możesz sobie kupić za pieniądze to czas! Czasu nie cofniesz, młodości nie dokupisz. A miłość uwielbia młodość i pieniądze!

>>>Nie jestem przyglupem,stwierdzam fakt. Ja kupilam sobie szczescie wiec z autopsji wiem ze mozna<<< Nie można kupić szczęścia, bo szczęście, to stan psychiczny. na krótką metę możesz sobie przyćpać i być "szczęśliwą", ale z prawdziwym szczęściem ma to niewiele wspólnego :(.

Gość gość
jestem szczesliwa bez cpania.kupilam sobie dom,zrobilam w nim pensjonat i jestem szczesliwa

Gość gość
Kocham pieniążki bardziej od męża

>>>jestem szczesliwa bez cpania.kupilam sobie dom,zrobilam w nim pensjonat i jestem szczesliwa<<< Jedno z nas tu czegoś nie rozumie :(. Za pieniądze kupiłaś dom, ale bez własnej inwencji i pracy nie przekształciłabyś go w satysfakcjonujący Ciebie pensjonat. A satysfakcję (nazywaną szczęściem) czerpiesz nie z transakcji kupna, ale funkcjonowania Twojego pensjonatu. Pieniądze były tu tylko elementem, który we właściwy sposób wykorzystałaś. Nikt nie twierdzi, ze pieniądze nie ułatwiają bycia szczęśliwym :).

Gość gość
Ale bez pieniedzy spalabym na dworcu panie wszystkowiedzacy

Gość barbiella
Szmal szczescia nie daje??? Kolo doooopy xD

>>>Ale bez pieniedzy spalabym na dworcu panie wszystkowiedzacy<<< A kto Ci powiedział, że pieniądze są czymś złym? :D

Gość gość
Może i niedaja , ale wole jak pada płakać i siedziec w własnym Mercedes 'ie niż na rowerze .

Gość gość
dlatego d***** doją k****arzy

Gość gość
To powiedzenie jest pocieszeniem biedaków i leniwych. Kto miał prawdziwe pieniądze ten wie ze dają wiele szczęścia, byle tylko zdrowie było - bi tylko jego sie nie da kupić

Gość gość
Pieniadze szczesie nie daja... ale dosyc intensywnie przyczyniaja sie do jego budowania :)

Gość gość
Bardzo proste pieniądze szczęścia nie dają !!! Szczęście dają rodzina , dzieci , przyjaciele ale pieniądze bardzo pomagają w życiu . Proste jak mam być szczęśliwa jak niewiem co jutro na obiad , jak moje dzieci nie maja ubrań na zimę ? Jak mam pieniądze to koncentruje się na sprawach dlamnie ważnych znaczy rodzina itd. i to robi mnie szczęśliwą . To znaczy jak człowiek to kręc****eniądze pomagają być szczesliwymi