Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szesnastolatka16

Nie wiem co robić, jestem w rozsypce :(

Polecane posty

Gość szesnastolatka16

Dziś z koleżanką stwierdziłyśmy że urwiemy sie ze szkoły na wagary i pojedziemy do galerii w której jeszcze nigdy nie byłam. Po jakiejś godzinie łażenia po sklepach stwierdziłyśmy że wpadniemy coś zjeść do takiej włoskiej restauracji . Poszłyśmy tam i coś mnie tknęło żeby się obrócić do tyłu. Zobaczyłam mojego ojca z jakąś dziewczyną, trzymał ją za ręke i łapą dotykał jej policzka. Później odwróciłam się drugi raz i widziałam jak się do niej przysunął i zaczął ją obmacywać i całować. Nie wiedziałam co się dzieje, wybiegłam jak w amoku, zostawiłam koleżankę i biegłam przed siebie zaryczana. Nie wierzę jak to się mogło stać, moja mama jest chora, ciężko chora, jestem jedynaczką pomagam jej jak mogę, myślałam że mam w ojcu wsparcie a okazało się że jestem zupełnie sama... Jest mi tak źle że cały czas płacze i tylko przed mamą ukrywam łzy. Nie wiem co robić... Nie chce mi się żyć :(

Naprawdę musisz mieć coś z banią nie tak, w ciągu ostatniej godziny to już 3 twoja prowokacja. I nawet k***a nie zaprzeczaj.:classic_cool:

Gość gość
to nie twoja wina że twój ojciec to d**ek powiedz o tym matce

Gość gość
Nic nie mozesz zrobic. To sprawa pomiedzy nimi. Najwyzej poszukaj sobie pomocy psychologcznej, bo bardzo cie to zranilo.

Gość szesnastolatka16
Sprawa między nimi? Przecież jak moja mama się o tym dowie to już wogóle się załamie i jeszcze bardziej podupadnie na zdrowiu a już jest z nią nienajlepiej :(

Gość gość
lepiej żeby wiedziała myślisz że jak się sama dowie to będzie jej lepiej a dowie się na 100%