Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chleb z lidla jest jak glina

Polecane posty

Gość gość

Wole piec w automacie

Gość gość
a słodkie bułki z lidla są dobre ?

Gość gość
Blee osy tylko na nich siadaja

>>>chleb z lidla jest jak glina<<< To bardzo Ciekawa teza :(. Nie skomentuję, bo każdy ma prawo do własnego smaku. Ja właśnie zajadam chleb włoski z Lidla, z kiełbasą żywiecką (była w dobrej promocji :D), posmarowaną pyszną Musztardą Miodową Develey i jest mi błogo w ustach :D :D :D. Jakoś chleb, który właśnie kroję nie ma konsystencji gliny.

Gość gość
Lidl jest dla biedakow ze slaskich familiokow,niemiecki pomiot SZATANA

Gość gość
wiecie że w lidlu już się pojawiły słodycze świąteczne ?

Gość gość
jest na youtube filmik jak holota sie rzuca na torby w lidlu

Gość gość Neko
wszystkie chleby w marketów to gliny nafaszerowane polepszaczami !!! już nie wspomnę o tym ,że zwykły chleb z biedronki śmierdzi jak szambo. dobrze,że u mnie w gdyni jest trochę naturalnych piekarni,inaczej chyba zdechłabym z głodu.

Gość gość
misio, może ty jesz taki swiezo zrobiony, ale jakbys zjadł go jutro, to bys wiedział, o czym piszemy

>>>misio, może ty jesz taki swiezo zrobiony, ale jakbys zjadł go jutro, to bys wiedział, o czym piszemy<<< Wczoraj (koło 14-stej) kupiłem sobie chleb drwalski. Ma bardzo intensywny smak, więc trudno skomponować go z resztą kanapki. Dzisiaj o 13-stej zjadłem go sobie z masełkiem i bardzo mi smakował :). Zaznaczam, że np. kajzerki z TESCO są dla mnie niezjadliwe już po kilku godzinach od zakupu. Zawsze kupowałem chleb w piekarni, której stoisko mam pod blokiem. Rzeczywiście: 10 lat temu produkowali chleb, któremu ten z Lidla nie dorastałby do pięt :). Ale teraz produkują to, co ludzie kupują i wcale ta różnica nie jest taka wyraźna :(. Wiem, że chleb w Lidlu pieczony jest z mrożonki, ale również z mrożonki gotuję sobie zupę i smażę panierowaną rybkę, na które nie narzekam :). Naprawdę nie rozumiem: dlaczego wybraliście sobie do krytykowania akurat pieczywo z Lidla. Wg moich obserwacji, jest to najbardziej "zjadliwe" pieczywo, spośród wszystkich (testowanych przeze mnie) marketów.

>>>Blee osy tylko na nich siadaja<<< Właśnie skojarzyłem, że na świeżych ciastkach w Lidlu nigdy nie zauważyłem żadnego "zwierzaka" :D, a po słodkościach w piekrni pod blokiem stale jakieś "fruwaki" wędrują (nawet w lodówkach) :(.

Gość gość
w pulawach w lidlu,ludzie wprost szturmują pułki z pieczywem,kobitka tylko pieczywo z pieca wyłoży i już tłum szabruje

Gość gość
ja mam szwagra piekarza,pieczywa tradycyjnego mam na wyciągnięcie ręki,jakie tylko mi się zamai ,od bułeczek po drożdżówki, pączki,zapiekanki,precle,razowce i inne wynalazki,wszystko zawsze świeże,pachnące,tradycyjnie wyrabiane,pychota...

Gość gość
Tak, jedzenie go przypomina mi pieczywo pieczone w Irlandii...taka wata bez smaku. Masakra. Dlatego ja od lat mam swoją ulubioną piekarnię: http://www.piekarniaratynski.pl/intro/ i jak jem sobie śniadanko z grahameczką, to moje podniebienie woła o jeszcze ahhah

Gość łukasz21z
musze wam coś powiedzieć, bo leży mi to na wątrobie i musze się z kimś podzielić tym. poszlem kiedys na impreze do kolezanki. ta kolezanka miala psa ktorego dostala od swojego bratanka. ten bratanek miał kiedyś hodowlę jamników. i ja widziałem jak te jamniki robią kupy pod moim domem, ale nie wazne. żona bratanka ma córkę z którą spotykał się mój brat i mówil że ma wielkie cycki. i ta córka poszła kiedyś z tymi jamnikami na spacer, a ja wziolem mojego rotka i wiecie. on te g****a zeżarł. tzn od tych jamników, a jamniki zażarły jego. smutne ale prawdziwe.. nie wiem co teraz zrobię?

Gość gość
Co do piekarni Ratyński :)))) a lubisz chleb "zdrówko"? Lepszego do tej pory nie jadłam:))) trzy dni jest dobry. Jest mokry, pełen ziaren i zawsze świeżutki kupisz, najlepiej w piekarni kupować. Juz baltonowskiego nigdy nie kupie.

Gość ewelajnaeee
Łukasz, a kupiłeś brzoskwinie?? :(

Gość łukasz21z
i jeszcze jest taka sprawa, że te jamniki to one biegają zawsze o 21 po dworze, rozrywaja szczękami ogrodzenie i biegną po ulicach i zażerają inne zwierzęta. i kiedyś siostra koleżanki brata mojej szwagierki była tez na spacerze ze swoja koleżanką. i ta koleżanka miała bullmastifa. no i tak szły i spotkały na tym spacerze wuja kolegi sąsiada mojej byłej dziewczyny. miał on na smyczy dwie tosy inu ktore rzuciły się na bullmastifa. nim doskoczyły do niego, z krzaków wyskoczyły jamniki i zażarły te tosy jak kurczaki. bullmastiff miał farta bo się nażarły tymi tosami, potem biegają nad ranem zawsze z brzuchami do ziemi.

Gość gość
nie kupiłem nic bo co to za sklep co tylko czesc rzeczy oferuje albo wszystko albo figa z makiem