Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem zla matka?skoro spie z malym,usypiam na rekach,pozwalam

Polecane posty

Gość gość
Nawet na taki temat nie wchodzilam :o

Gość gość
A ja karmiłam piersią 3 lata i 3 lata dziecko ze mną spało, teraz też tak robię bo mi wygodniej i żadnych problemów ze spaniem samodzielnie nie było i z odstawieniem od piersi

Gość gość
A jak odstawilas? Mam 2,5 rocznego malucha i chciałabym koło 3 urodzin skończyć karmienie, jednak dziecko nie przejawia chęci zakończenia cycania.'

Gość gość
do ostatniego goscia- ja p************** co za glupota-to ty masz decydowac kiedy odstawic dziecko od piersi a nie dziecko? kto tu jest ku z w a rodzicem ? tak moze jeszcze dziecko bedzie tobie dawalo kary i nagrody, odwrocone role ....

Gość gość
jak ci to odpowiada i nie masz nic innego do roboty tylko siedzieć w domu z dzieckiem przy cycku to mozesz tak robic

Gość gość
Zła matka może nie, ale niedługo będziesz była żona

Gość gość
a potem kobiety sie dziwią, że faceci je zdradzają, jak zaniedbujesz męża to idzie do innej, proste. Ok urodził wam się syn, ale to nie znaczy że przestałaś być żoną. Twój mąż dalej chce być aktywny seksualnie-to naturalna potrzeba, która nie znika od tak sobie. Nie dziw się później, że zostaniesz sama ze swoim dzieckiem...

Gość gość
karmi dziecko trzy lata a druga dwa i pol o ja pierrrr dole

Gość gość
jak dla mnie luz. Grunt żebyś i ty i dziecko czuli się szczęśliwi :)

Gość gość
Każdy ma swoje metody. Na pewno nie jesteś złą matką jeśli kochasz swoje dziecko i troskliwie sie nim opiekujesz. A takie rzeczy jak smoczek, karmienie czy spanie razem to tylko drobne różnice w pogladach i metodach. Co Wy się tak oburzacie tym karmieniem do 3 lat? Ja karmiłam 7 miesiecy, syn nie używa smoczka w ogóle, śpi w łóżeczku ale nie uważam że to jedyna właściwa droga. U nas to sie sprawdza a u innych co innego. Żyjcie po swojemu i dajcie żyć innym.

Gość gość
Oburzam sie karmieniem do 3 lat bo to ani normalne ani zdrowe ani higieniczne ani wychowawcz Nie ma to jak 3 latek podchodzący sam do mamusi i wyciągający wśród innych ludzi cyca mamie spod bluzki:o bo i takie rzeczy widziałam Można karmić max rok ale 3 lata to juz nienormalne

Gość gość
karmienie do trzeciego roku życia jest tak samo nieuzasadnione jak podcieranie tyłka pięciolatkowi :D

Gość gość
"gość dziś jak dla mnie luz. Grunt żebyś i ty i dziecko czuli się szczęśliwi  Nie wiem czy mąż też jest taki szczęśliwy jak dumna mama ale kto by się tam dawcą spermy przejmował...

Gość gość
A co Wy takie adwokatki mężów. Mąż języka w gebie nie ma zeby powiedziec ze mu nie odpowiada taka sytuacja?

Gość gość
Co jest niezdrowego i niehigienicznego w karmieniu trzylatka?

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to możesz spać z dzieckiem i karmić go piersią aż do 18 roku życia. Kiedyś może Ci nawet męża zastąpi

Gość gość
Jestes dobrą matką. Mity z tym cięzkim odzwyczajaniem się-przciez wiadomo, ze sie odzwyczai. Mam dwoje dzieci, zupelnie sie nie przejmowalam co kto mowi, działalam "na czuja", jak im i mnie było wygodniej, nic na siłe - i sa teraz jak najbardziej samodzielne. Nie zal mi zadnej chwli, kiedy były blisko mnie - bo to chwile bezcenne, które nigdy nie wrócą.

Gość gość
moja corka ma lozko przy naszym a i tak przychodzi do nas czasami ale ja nahnormalniej w swiecie sie nie wysypiam. jak byla malutka to spala z nami bi tak bylo wygodniej. a teraz czasem raczke jej potrzymie w nocy ale spanie z dzieckiem jest uciazliwe. Moj 12 latek jeszcze byl spal z nami ale dla mnie to juz niesmaczne. duzo zalezy od dziecka i meza na iile sie godzi.

Dla mnie jesteś bardzo dobra matką, bo spełniasz potrzeby dziecka. Nie ignorujesz go, nie olewasz, nie tresujesz, tylko pozwlasz mu sie dobrze rozwijać. Osoby które uważają karmienie 3 latka za nienormalne powinny sie leczyć, uważają karmienie za czynność seksualną, a to dewiacja, coś z wami jest nie tak.

Gość gość
Karmcie aż dziecko wam do piersi sięgnie bez włażenia na krzesło. I męża też podłączcie do drugiego skoro was to tak rajcuje