Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaa96939

spozniajacy okres

Polecane posty

Witam, kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia... Byłam u ginekologa wczoraj i powiedział mi , że mam powiększona macice i , że chyba zbliża mi się okres ... cztery dni temu podbolewal mnie brzuch tak jak na miesiączkę , a później przestało , do dzisiaj go nie dostałam ,jestem w 36 dniu cyklu ... ( mam nieregularny 30-32) dzisiaj bolą mnie jajniki, czy to może być ciąża?

Gość gość
Oczywiście, że może. Skoro jesteś po terminie to pierwsze co to powinnaś zrobić test ciążowy. Piszesz, że okres masz nieregularny co 30-32 dni. Powiem Ci, że to są regularne miesiączki. Poczytaj sobie trochę o cyklach, zajściu w ciążę, dniach płodnych itp. Skoro kochałaś się bez zabezpieczenia to zapewne chcesz być w ciąży. Życzę więc uroczego bobaska:)

Gość gość
haha 30,32 cykle nieregularne :) poczytaj troche zaczynasz współżycie a nawet nie znasz swojego ciała..i pewnie masz z 15 lat,,,dzieci najdroższe poczekajcie troche z seksem bo pozniej jest płacz i zgrzytanie pochwy ...

Gość gość
aha i jeszcze jedno rozpulchniona macica jest tez na poczatku ciąży można obstawiać 50/50 czy to ciąża czy zbliżający się okres,,,niech Ci mama test kupi i bedziesz wiedziała