Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nosmoke

niezwykła metoda rzucania palenia palaczka z 18 letnim stażem

Polecane posty

Gość nosmoke

otóż zaczne od tago że palę od dziecka, w moim domu zawsze się paliło, w moim otoczeniu wszyscy palili, dym papierosowy był dla mnie jak powietrze. Próbowałam wszystkiego żeby rzucić i zadziałało coś w co totalnie nie wierzyłam. Po 18 latach z nałogiem, przekonało mnie nagranie Paula McKenna (wystarczy wpisac nazwisko na you tube i dopisać rzucanie palenia). Włączyłam kilka dni temu przed snem, wykonywałam wszystko po kolei, starałam się skupić, ale gdzieś po drodze urwał mi się film... choć nie spałam. Rano wstałam i nie chciało mi się palić, puszczam nagranie co wieczór przed zaśnięciem, momenty w których mam chęc na papierosa w ciagu dnia są sporadyczne 2-3 razy na dobę pomyślę o dymku, jednak nie jest to desperackie pragnienie jak kiedyś (kiedyś rzuciałam na pół roku i całe 6 miesięcy byłam w stanie nerwowego napięcia, bo bez przerwy myślałam o tym żeby zapalić, aż w końcu uznałam że jeden to nie grzech, po jednym przyszły 2, potem 3, a potem paczka i znowu kopciłam po 1,5 paczki dziennie). Polecam to każdemu kto chce rzucić, nic nie tracicie, możecie nie wierzyć w takie "cuda", ale co szkodzi spróbować? Wystarczy się odprężyć i poświęcić pół godziny... Nie mam żadnego interesu w promowaniu tej metody, nagranie jest bezpłatne, konto na yt nie należy do mnie, chciałam po prostu się podzielić :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować