Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks końcówka ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny mam pytanie. Wybaczcie bezposredniosc. Kocham się z mężem ale niestety jakos ja nie mogę/ nie potrafie sie skupić na tym żeby dojść. I mąż no ze tak powiem musi poprawić.... pytanie jest czy podczas poprawek moze używać np. Chociazby swojego palca czy grozi to jakąś infekcja? Z racji tego ze końcówka to pozwala my sobie na czestsze dobroci. Zaraz mnie zjada perfekcyjne mamuski ale co tam heh.

Gość gość
Nie przesadzajcie z tymi "perfekcyjnymi mamuśkami" :O W każdym temacie trzeba o nich wspominać? A do czego niby perfekcyjne mamuśki mają się przyczepić? Do uprawiania seksu? Nawet one to robią :D Ja bym tam paluchów na waszym miejscu już nie ładowała do pochwy. Wiem, że ręce się myje ale jednak. I łatwiej w ten sposób o uszkodzenia mechaniczne. Może masz już rozwarcie. Po co Ci jakieś problemy.

Gość gość
Wszystko zalezy czy juz masz rozwarcie. Bo jak tak, to może to prowadzic do infekcji. Jak nie to możecie do woli, ale wiadomo podwójna higiena.

Gość gość
Kwestia taka ze rozwarcia bynajmniej wczoraj nie byo bo bylam na badania ch. Ale tez mysle ze juz jakies wlasnie uszkodzenie czy cos to moment..

Gość gość
noz k***a nawet w ciazy nie mozesz sie od j****ia powstrzymac ???

Gość gość
A niby dlaczego mam sie powstrzymywac jesli nie ma żadnego zagrożenia? Wszystko jest dla ludzi a ciąży la to nie choroba.

Gość gość
powsztrzyymajcie sie z palcami na wszelki wypadek, tak aby chuchac na zimne, z drugiej strony pewnie nic by sie nie stalo.

Gość gość
chuchać na zimne :D

Gość gość
Właśnie dlatego pytam bo tak uważam. No sory jak od 5 miesiąca nie mogliśmy a teraz nie.ma.żadnego zagrożenia bo co najwyżej urodze szybciej to czemu niby nie?!

Gość gość
* gość dziś noz k***a nawet w ciazy nie mozesz sie od j****ia powstrzymac ??? * Jakie to żenujące dziś Seks owszem, ale palcówki robić, to już przesadasmiech.gif nie uważasz?! Tak ciężko powstrzymać się od seksu w ostatnim miesiącu? Podczas porodu urodzi się takie zalagrowane dziecko, Tfuj!!!!!! xxxx W ostatnim miesiącu jest to nawet wskazane! Każdy ginekolog ci to powie. Dziecku nic nie będzie. Jakie zalagrowane? Ha ha ha dziecko jest w worku owodniowym he he. A nawet jeśli seks będzie przed samym porodem, to wody płodowe spermę wypłuczą. Większość zwierząt uprawia seks tylko na wiosnę, a te które są płodne cały czas, mają to w d***e.

Gość gość
21.06 ciesze sie ze jest ktos zdrowo myślacy naprawdę. Co najwyżej szybciej urodze a z tego sie uciesze bi termin na jutro a żadnych atrakcji; D

Gość gość
A seksijcie sie zdrowo!

Gość gość
My się kochaliśmy w dzień porodu a wiaczorem rodziliśmy bo maż wspieral porody i zawsze jest obecny przy każdym badaniu pochwy.A do ginekologa powinno sie chodzić ,który Taki co dba o sterylność bo najwiecej jest zakazeń podczas badań pochwy.Po złożeniu rekawiczek dotyka cos w gabinecie potem pcha palce do pochwy zakażając ją! Dlatego Zawsze mam męża przy każdym badaniu nawet pochwy i wspierał porody.A mamy Prawo do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 ra art 21 Prawo Pacjenta.Tylko,ze polki są w wiekszosci zacofane i wstydzą sie meża a obcego faceta ginekologa nie ciemnogród.

Gość gość
Ales tekst walnela,ta z nocy. Wynika,ze jak kobieta jest sama to gin moze zarazic czyms a jak jest sie z mezem,to juz nie. A jak ktoras nie ma męża,to ma na wizyty nie chodzić i badania kontrolne?! Poza tym są tez kobiety-lekarze gin. O czym Ty piszesz?do innych lekarzy też dorosla kobieto chodzisz z mężem?I o czym to ma niby świadczyć? Do czego opinia o zacofaniu i ciemnogrodzie?czytam i nijak nie pojmuję. Autorka pyta o seks w końcówce ciąży a ty nie dość,że nie na temat,to jeszcze wyłącznie o sobie,i tez bez sensu:(

Gość gość
Gość 11:52 slusznie. No ja dzis na badaniach dowiedzialam sie ze jeszcze z tydzień bede chodzi c w ciąży; (