Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zła Matka

Polecane posty

Gość gość

Witam ... Mam 22 lata i mieszkam z rodzicami jestem najmłodsza z trójki rodzeństwa (2braci) bracia zawsze byli źli dla rodziców nie raz skakali do nich z łapami ( i mają wiele innych rzeczy na sumieniu|) ja nawet nie odpyskowałam bo się matki strasznie boje ... W dzieciństwie nie raz najadłam sie wstydu ojciec pił i bił matkę ja zawsze jej broniłam . Teraz ojciec nie pije bo juz mu na to zdrowie nie pozwala ... Ale mamusia od jakiś 7 lat pokazała jaka jest naprawdę dostawałam opie**** za to że powiedziałam coś złym tonem źle się spojrzałam albo za to że nie mówiłam nic wszystkie moje koleżanki to idiotki k***y ... i tak jest do dzisiaj jak nie odbiore telefonu to 2 dni sie nie odzywa ... zresztą ciągle ma focha ... ale tylko na mnie tatuś dobry bracia dobrzy .... Co ja jej zrobiłam że tak bardzo mnie nie nawidzi ?

Gość gość
Co ja jej zrobiłam że tak bardzo mnie nie nawidzi ? xxx nie traktowałaś jej jak szmaty - a ona to strasznie lubi - proste!

Gość Jakie to żenujące
Radzę jak najpredzej wyjść z domu i nie mieć kontaktów z taką wyrodną matką! To nie mieści się w głowie że Twoja matka ma taki zryty mózg!

Gość gość
twoje matka to typowa Polka - siedzi z mężem, który ją bije dla "szczęścia" dzieci, wychowuje synów na bandytów i patrzy w nich jak w obrazek a córkę ma za nic - bo sama siebie ma za nic wg jej filozofii kobieta jest nikim a żyje tylko po to, żeby służyć mężczyźnie

Gość gość
Zresztą nie tylko ona bo cała rodzina mnie nienawidzi dlatego że mam swoje zdanie na pewne tematy ... bo nie będę rozmawiać np. z babcią bo przez 10 lat z nią nie rozmawiam i nie mam na to ochoty oni tego nie akceptują . Jak miałam 10 lat to babcia palneła że mnie nie kocha i jakoś do tej pory został mi uraz ... nie będę sie cieszyć do ciotek bo mam do nich żal ... bo z rodziną trzeba sie spotykać i rozmawiać ja po prostu jak kogos nie lubie do nie będę z nimi gadać i koniec ale mamusia oczywiście tego też nie akceptuje skoro kuzynka sie k***i nazywam rzeczy po imieniu i tego tez mi nie wolno ... ale mnie nazywać idiotką i niedorozwojem bo zgubiłam klucz od rower to było wolno