Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieDoGoryNogami

wejdzie prosze i poradzcie

Polecane posty

Gość ZycieDoGoryNogami

wczoraj dowiedzialam sie ze moj maz oklamal mnie na poczatku malzenstwa. zaraz po liceum zasszlam w ciaze, byla to mnie dla mnie tragedia, bo dostalam sie na swietne studia, chcialam sie wyrwac ze wsi, ale coz, stalo sie, uznalam ze tak mialo najwyrazniej byc, . bylo nam bardzo ciezko, maz nie mial pracy, potem znalazl ale nie bylo g o w domu, ja studia skonczylam, jakos. bylo nam naprawde bardzo ciezko pod kazdym wzgledem, i finansowym i psychicznym. mloda bylam, moj maz troche starszy. niedawno urodzilo sie nam drugie dziecko, po 5latach. a moj maz mi wczoraj wyznal,ze pierwsze diecko nie bylo wpadka, ze to jego "zasluga". zalamalam sie. powiedzcie co o tym myslicie dziewczyny, bo ja nie moge na niego patrzec, nei wiem co myslec zupelnie;(

Gość gość
A Ty nie widzialas ze on gumki nie zaklada? Niby w jaki sposób zrobil Ci to dziecko?

Gość gość
majstrowal przy gumce.

Gość gość
Nie rozumiem. My kiedy jeszcze uzywalismy gumek to maz zakladal j a tuz przed stosunkiem. Na własne oczy widzialam jak rozrywa opakowanie i od razu ja zaklada. A Twój maz co? Rozrywal gumje na Twoich oczach?

Gość gość
po co wracac do przeszlosci? bo mam zal do niego o to wlasnie, o to jak nasze zycie wygladalo. jakby nie dziecko, to pewnie nawet nie bylibysmy teraz razem.

Gość gość
Czyli nie chcialas z nim byc a mimo to zrobiliście sobie drugie dziecko???

Gość gość
chcialam z nim byc, ale nie bylo to nic powaznego z mojej strony. rozni nas bardzo wiele dlatego sadze ze pewnie nie bylibysmy teraz razem. maz byl juz powaznym facetem, a ja gowniara ktora chciala sie bawic. on to wiedzial i pewnie bal sie ze go zostawie. ominelo mnie wiele fajnych chwil, spotkalo wiele ciezkich, czesto ponad moje sily, ale nie chce o tym mowic. myslalam ze tak mialo byc, a okazalo sie ze wcale nie musialo.