Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez zauwazyliscie ze teraz prawie wszyscy maja sliczne i zdrowe piekne zęby

Polecane posty

Gość gość

studiuje i widze na uczelni ze prawie 90% kolezanek ma piekne zdrowe i sliczne zęby....z przodu ząbki maja takie ladne ze az zazdrosc bierze...nie spotkalam zadnej dziewczyny do tej pory zeby miala jakies brzydkie zęby i popsute to juz wcale sie nie zdarza..tez macie takie spostrzeżenie?

Gość gość
mam wrecz odwrotne, jestem asystentka stomatologiczna i osoby z białymi zdrowymi zebami to rzadkosc

Gość gość
Tak. Ale to zasługa aparatów, wybielań. W trakcie noszenia aparatu i po zdjęciu zęby się opiłowuje by kształt dobry mialy itd. Coraz więcej osób ma tez licówki.

Gość gość
prawda ludzie teraz dbaja o zęby i malo kto ma zepsute.

Gość gość
asystentko moze jestes asystentka na wsi i stad to co piszesz. nie pisz ze mlode dziewczyny maja juz popsute zęby przednie albo plomby w nich bo to naprawde rzadkosc

Gość gość
Ale Ty jesteś asystentką więc widzisz co jest w środku, my mowimy o tym jak to wyglada z zewnątrz, nie poznajemy z daleka plomb dobrze założonych itp.Wtedy nie zaprzeczysz, ze ladnie

Gość gość
Ja mam plomby w przednich zebach (od 12 roku zycia) i co jestem ze wsi? Nie dbam o siebie? Nie poznasz, że mam plombę - a ktoś kto pracuje w gabinecie pozna.

Gość gość
a ty co dogryzasz asystentce, to kazdemu w paszcze zagladasz i statystyki robisz, hehe, idiota/tka

Gość gość
nie klocmy sie prawda taka ze teraz nie spotka sie juz kobiet mlodych z popsutymi i brzydkimi zębami...nie ma opcji.tylko biedne i ze wsi i brzydule bogate i piekne oraz z miasta zawsze maja sliczne zęby

Gość gość
Ale no wytłumacz mi coś, mam plomby, normalny człowiek ich nie zauważy. To jestem biedna brzydula ze wsi? :D

Gość gość
tak jestes bo wstyd miec plomby w jedynkach i dwojkach jak sie nie wstydzisz dentysty??? wiadomo ze nie dbalas o zęby za mlodu skoro plomby w jedynkach masz albo dwojkach troche wstyd bo te zeby sie rzadko psuja a zeby sie zepsuly to trzeba nie dbac cholernie o nie.

mam sama z siebie bardzo mocne zęby, moje mleczaki miały korzeń jak dorosłe. moje wizyty u dentysty są wyłącznie kontrolne. niestety włożyłam mnóstwo kasy w aparat, bo odziedziczyłam po mojej rodzince fakt, że mleczne nie chcą wypadać, za to nie chciał mi wyrosnąć stały też ostatni i miałam go wyciąganego aparatem. mojej mamie ostatni mleczak wypadł w 45r.ż. :P. po ustawieniu tego bajzlu i wyciągnięciu stałego mam naprawdę ładne żeby więc ortodoncja to dziedzina magiczna :P.

Gość gość
Ty zdajesz sobie sprawe z tego, że kazdy ma inne zeby? Ja np. przednimi miałam największy problem. Ale dobra, moge być brzydula ze wsi bo jak miałam 12lat zalożono mi plombę. Z łaski swojej zrób sobie taka tabliczkę na szyi by osoby mojego pokroju mogły Cię unikać. Bo zaręczam, nie zorientujesz się z iloma wieśniakami w ciągu dnia rozmawiasz.

Gość gość
gość dziś tak jestes bo wstyd miec plomby w jedynkach i dwojkach jak sie nie wstydzisz dentysty??? wiadomo ze nie dbalas o zęby za mlodu skoro plomby w jedynkach masz albo dwojkach troche wstyd bo te zeby sie rzadko psuja a zeby sie zepsuly to trzeba nie dbac cholernie o nie. X A ty myslisz ze bedziesz cale zycie piękna, mloda, zdrowa i bogata????Tego nie wiesz, więc troche pokory. Czasami zdarza sie tak, ze ludzie za"swoich dobrych czasów" wyśmiewają sie z kogoś np.po wypadku, sparalizowanego, chorego, niepełnosprawnego, a pozniej gdy samych ich to spotka też trafiają na takich debili i są wysmiewani. Ciekawe czy tez bys tak wtedy gadała...i czy byłoby ci miło? Bo przeciez nikt nie moze być pewny, co go w zyciu spotka. Wróżką nie jestes ;]

Gość gość
PS. Mam profesjonalnych dentystów, ale jak płace to wymagam. Nie mam pojęcia gdzie dentyści komentują "oo, ale pani ma plombę, hi hi hi, jest pani ze wsi".

Gość gość
tak teraz kazda kobieta w miescie ma przecudne zęby

Gość gość
Ta debilka od niedbania w ciąży nie była.Poza tym jak koleżance powyżej zrobiła się mała dziurka w jedynkach , to miała to zostawić , nie plombować bo wiocha? I poczekać na mega dziurko.Gdzie tu logika?Lepiej poplombowane ale zdrowe.Autorki pewnie nie stać na licówki , dlatego taki temat założyła.