Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tp mnie oszukało

Polecane posty

Gość gość

czy tam orange teraz wziełam sobie funpacka bo mnie namówił konsultant że będe płaciła 10 zł mniej a bede miala 2 razy szybszy internet telewizje i nielimitowane rozmowy na stacjonarne i okazało sie że przez 1 10 dni tak było wsyzstko działo super a po 10 dnaich internet zwolnił sie o połowe jak ktoś korzystał z internetu to nie można było oglądać tv ani dzwonić i na odwrut i nic z tym nie mozna zrobic bo w zaleznosci jak sprawne jest łącze bezie internet z predkoscia 10-20 mb/s tylko dlaczego przez 1 10 dni było 20 a puzniej nagle zrobilo sie polowe mniej bo w iagu 1 10 dni moglam zrezygnować z tego dziadostwa a puzniej juz nie dlatego to są zwykli naciągacze i oszusci wpakowalam sie w to gowno na dwa lata i nic nie moge zrobic porponują mi teraz zebym sobie kupila antene za 100 zł i zaplacila technikowi 150 ktory ja zamontuje i wtedy telewizja nie bedzie dziala przez interent tylko przez antene i wtedy jedna usługa nie bedzie miała wpływu na drugą

Gość gość
czy ktoś ma taką usługe w domu?

Gość Ale to już było
Telefon stacjonalny internet posiadam od lat.Wcześniej TP.Teraz przekształcili się na Orange. Różni przychodzili, dzwonili i proponowali, obiecywali.Nie dałam sie namówic na ich bajery.Jestem zadowolona z tego co posiadam.Moja córka zmieniła na Polsat.Zamontowali Jej antene POLSAT , przez pół roku za darmo.Ma wszystko w jednym.Mnóstwo programów telewizyjnych, chyba 87 kanałów, internet, tel.komórkowy.